Recent Posts

Pages: [1] 2 ... 10
1
Sa obzirom na broj letova, Role je apsolutni šampion. Mislim da ima ubedljivo najbolji rezultat iz najmanje pokušaja. Među prvih deset sigurno... za neke znam da nisu kačili loše letove.

Što se samog letenja tiče, ja posle svakog leta mislim da sam mogao više...
2
Let u kome sam mogao dalje ali nisam želeo zbog retransporta je prvi sa Sićeva, imao sam 2000 iznad Leskovca i otvoren put ka Grdelici pa dalje ka Surdulici i Vranju, na finesu bih imao bar još 20 km ali je dobro radilo pa je verovatno da bih stigao do Vranja.
Slično je bilo i u drugom letu sa Sićeva ali tada sam rešio da idem u Lebane(cilj trke) ili ništa i bilo je ovo drugo
Let u kome sam najviše podbacio a meni se računa za takmičenje je 9.7. sa kule. Iscureo sam kod kopova posle Dunava a neki su napravili preko 100km.
U letovima na DP(pogotovo onom sa ciljem kod Sijenice) je moglo više ali ko će propustiti sletanje u gol i popiti to gol pivo :)
U ostalim letovima sam izvukao maksimum koji je bio moguć u toj ruti.
3
Ma sve je to meni jasno, ali mi je lepse zvucalo ovo jedan let do Dunava... Propustio sam da kazem rasporedjen na ovih deset najboljih letova... to je malo jace od 3 km po letu, a to realno i nije nesto strasno za vas koji letite 100 + km. Ali sada Sale uzima zatvoren sistem i vise nema sletanja zbog zime :hladno:, tako da ...  :leteti:
4
Hvala Sale.

Da budemo precizni falio mi je let duzi od 71km za koji bi dobio oko 89 bodova a to nije mali let ali nije bio ni nemoguć.

Kako se računa 10 najboljih letova, izbrisao bi se moj poslednji sa liste koji ima 49.5 bodova

Znači 89-49.5=39.5 bodova više što bi u konačnom zbiru bilo 959.7+39.5=999.2 boda a Gugi je imao 999

Kada ti je najslabiji let neki koji i nije tako slab teško se dobija neki novi bod zato što ti se u stvari računa tek kada predješ tu najslabiju kilometražu.
5
Super bilo. Meni je ipak naj jaci utisak Gugi, i entuzijazam koji, posle toliko godina u paraglajdingu, ne posustaje. A boga mi i Role... jedan let  sa Kule do dunava te delio od medalje i od Gugija...
6
U proteklu nedelju smo napravili druženje pilota na Rajcu povodom dodele nagrada za nejbolje plasirane u preletu "Iznad Srbije". Naručili smo lepo vreme a uz njega je došla i pozitivna atmosfera uz odličan Mladjin gulaš i poneko pivo posle letenja. Bilo je preko 60 ljudi iz raznih krajeva naše zemlje. U ime organizatora se zahvaljujem svima što su došli i dali težinu ovom takmičenju.  Da ne zaboravim da pohvalim kolače koje je Uroš Maslak doneo kao čast za osvojeno drugo mesto. Bilo je opšte oduševljenje sa njima a zaslužna je naravno njegovo supruga, hvala puno i njoj!
 Na slikama i snimku možete videti kako je to izgledalo.
7
Arhiva Oglasa / Re: Nova MENTOR 4 M (90-110KG)
« Last post by rolex on 16 October 2017, 15:30:46 »
Prodato
8
Evo i statistike takmičenja:
9
Para Izlet / Proglašenje pobednika za takmičenje "Iznad Srbije 2017" - Rajac
« Last post by Ixa on 12 October 2017, 19:04:12 »
Dakle, nedelja, 15.10.2017.

Pozivamo pilote koji su učestvovali i one koji nisu da dodju na Rajac na završno druženje i dodelu nagrada. Kako je i red biće nešto ića i pića. Molim sve koji planiraju doći da čekiraju poziv na Fejsbuku ili pošalju privatnu poruku ovde, da bi mogli napraviti  što bolju organizaciju tj. da neko ne ostane gladan i žedan :)
10
XC preleti i takmičenja / Re: Snezinka sutra
« Last post by Krajna on 11 October 2017, 08:35:46 »
Snowflake i ovog vikenda.
Pages: [1] 2 ... 10
Iznad Srbije 2017
JV team - skorašnji letovi
'tice JV foruma 2017