Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 13:27:49 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: JuventusVentus Paraglajding portal www.juventusventus.org/pg

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Letenje tokom praznika... 6,7,8,9.april(Rajac, Zl, Iv, Kg)  (Pročitano 518 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« poslato: 16 April 2007, 10:33:06 »

Dake nastavio sam sa zaredjivanjem letachkih dana. Na kraju se sabralo chitavih 11 dana letenja VEZANO. Sve u svemu mnogo sam nauchio i dosta napredovao zahvaljujuci i pilotima koji su mi davali savete i usmeravali me na pravi put.

Petak 6.april - Rajac

Uglavio sam opremu u kola mog druga Fice. Oni su ishli u Banjane a ja sam planirao usput da svratim do Rajca. Kad smo zavrshili s ruchkom u Banjanima Fica i ja smo skoknuli do Rajca. Tamo je bila ogromna ekipa, od kojih su vec neki bili visoko u nebesima.
Prvi let je bio produzeni desant. Shvatio sam da sletanje na Rajcu nije tako jednostavno kako izgleda. Bilo je puno dizanje pre sletanja pa smo morali da pravimo alternativne planove ili da vrtimo krugove da bi se spustili tamo gde nema zica i tako to.
Termike je bilo. Gugi i Kv ekipa su razbili. Otishli su u tri lepe.. tamo gore Smiley
Taj dan sam nabio oko 30 minuta letenja a najduzi let je bio 15m.

Kad se zavrshilo sa letenjem Fica me odbacio na put i tamo sam stopirao u nadi da stignem isto veche do zlatibora. Naravno kod nas nije lako stopirati, iako sam presao 4020km stopiranjem po Evropi sa devojkom, to veche sam stigao do Chachka i tamo spavao kod druga...

7. april - Zlatibor
Rano ujutru stopom sam se uputio ka Zl. Posle 2 kamiona i jednog juga stigao sam Cheesy
Taj dan na Zlaji nije bio bash neshto za letenje. Bili su Bujke i njegova ekipa, Peca i Bojan, Dragan i ekipa iz Loznice(pozdrav njima). Pravili smo desante pa i zajedrili u jednom trenutku.... ali samo na trenutak(5-min).
Neka , bilo je super druzenje Smiley

To veche sam se uputio ka Kg-u ali ponovo se zaglavio. Boris, kralj, mi je punudio da kuntam kod njega u Ivanjici pa da sutra letimo na Maleèu i onda palim za Kg. Prihvaæeno   :wink:

8.april - Ivanjica Maliè
Ko vampiri smo ustali. jedva da je svanulo. Boki je odstampao prognozu i napravio plan akcije - bravo! Natrpali smo doruchak u rancheve, seli u kola i pravac Maleè.
Poèinje ludilo... od kola do starta smo se penjali 55minuta. Iako je bilo zamorno meni je jako prijalo. Super priroda. Na startu smo prvo predahnuli pa klopali. Poletanje je bilo malo teze jer nije bilo neshto vetra. Naravno stratusi su nas sje#$li. Curili smo po 2.5m/s. NISTA OD dizanja. Posto je to velika visinska razlika ipak smo leteli nekih desetak minuta i sleteli jako blizu Bokijeve gajbe.
(Josh jednom Hvala Bokiju)

Oko 13h me pokupio drug koj je bash taj dan iz Ivanjice ishao za Kg.. Cheesy

9. april Kragujevac

Taj dan je bio meni jedan od najlepshih dana letenja u mom zivotu - za sada Cheesy
Urosh, Dragan i ja smo leteli sa Bajèetine. Napravio sam prelet od 11.15km(moj novi rekord) ka Kg-u i sleteo na ulazu u grad Smiley

pogledajte ovde :
http://juventusventus.org/forum/viewtopic.php?t=67

Eto tako,
Pozz Djole

P.S. Ako ste bash sve procitali: Hvala Smiley
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!