Bangy
Orao

Van mreže
Model: VITA
Marka: AIRDESIGN
|
 |
« poslato: 30 Jun 2008, 19:01:16 » |
|
GDE JE NESTAO LOGO JV-a ?
Postavljate mi tu nekakve Shout box-ove, a od prepoznatljivog izgleda JV-a ostala pozadina zelnkasta koja se jedva nazire. Već sam više puta komentarisao glavnu, skinuti ono sa vrha zezanje (mnogo neozbiljno deluje, mislim da nije dobar način za pokazivanje opuštencije) Zeleno plavi logo da mi vratite što pre, be !!!
|
Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 16 Septembar 2008, 12:35:44 » |
|
Evo ja bih, možda glasao i za neki treći samo se bojim da ne bude neka grdoba, možda bi bilo najbolje da razmotrimo šta to LOGO treba da ima i koje boje da nosi... Ako ste neodlučni: Birajte provereno, vratite se korenima, ne možete obrisati istoriju, Glasaj za STARI LOGO
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Van mreže
Model: Factor
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 16 Septembar 2008, 12:51:51 » |
|
Ja sam za neki novi. Stari mi deluje ko da je iz 70-ih godina. A novi ko da smo pokret zelenih. Dakle, ajmo dalje sta treba da ima logo.
1. Natpis -ocemo isti font ili nesto drugo? Sto se mene tice font na novom logou je bolji 2. Treba da ima stilizovan paraglajder na njemu 3. Mozda jos neki kratki teks manjim fontom tipa: Paraglajding, druženje, skijanje/rostilj - lupam 4 Preovladajuca boja, koliko vidim to ce da bude zelena 5. Jel ima neki profesionalac da uradi nesto po tom pitanju?
Kad se to zavrsi mogli bi i da uradimo i neke majce, kobasice, kackete....
Eto malo razonode za kisne dane.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
flyingheart
Galeb

Van mreže
Model: Force dhv 1-2
Marka: Icaro
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 16 Septembar 2008, 16:14:41 » |
|
Stari logo bi mozda lepse stajao po meni, s tim da se izmeni font...  ...i novi bi stajao extra, ali bih malo izmenila slicicu iteresantna je ideja  ...ali su mi suvisne strelice i fali malo sunca  i mocice da se cita izmedju redova "sky is the limit"...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Touch the sky!
|
|
|
Ixa
Orao

Van mreže
Model: Mamboo
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 16 Septembar 2008, 23:26:09 » |
|
Ne bih da zvucim suvise kriticki, ali mislim da je odnos prema simbolima zapravo odnos prema samoj organizaciji. Sta je Juventus Ventus? Kada odgovorimo na ovo pitanje, onda bi mogli da udjemo u debatu o logotipu. Ovo je treci logo?!?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Do not underestimate the power of stupid people in large numbers!!!
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 17 Septembar 2008, 11:07:58 » |
|
A da ne filozofiramo mnogo . . . nije stvar u samom logu, i Coca-Cola logo je ruzan pa je . . . Mozda niste primetili ali jedno vreme ste bili na ovom forumu bez loga (pogledajte samo datum kad je pokrenuta ova tema, i niko tad nije reagovao). OK menjati izgled samog foruma u cilju unapređenja, OK sloboda mišljenja, govora . . . ali da 1 čovek menja kad hoće, šta hoće . . . naravno stoji da je on pokrenuo celu priču, ali to nije razlog da mu sve odobravamo i da ga hvalimo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
Model: Rush
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 17 Septembar 2008, 15:11:45 » |
|
Cekaj,sta...ti hoces da postanes sultan umesto sultana? ili si klasichan primer kako funkcija svake vrste utiche na svest choveka? ili te treba razalovati? Djole vidim ja ovde se sprema neki opasan puch na tebe, nezadovoljstvo raste do neslucenih granica ne daj se Djole!!!!!  e,ozbiljno...pustite choveka da menja svoj sajt kako hoce... mislim logo je ne bitan...a pri tom je ovaj novi bas lep  .. uvek treba davati prednost sushtini iznad forme to sta ovde kazete,uradite,saznate..koliko novih prijateljstava sklopite,novih sati naleta napravite,koliko novih ljudi zavoli nas sport zbog ovog sajta je bitno a logo...pustite choveka da se igra 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 17 Septembar 2008, 15:56:12 » |
|
Uf, ovo postade kao skupština  Imam repliku  I moj glas za ražalovanje mene, ako nešto znači. Imam samo jedno pitanje za Vas i Đoleta. Ovo je Đoletov sajt :o? Ako jeste onda sam na pogrešnom mestu, negde se izgubilo ono nevladina organizacija, edukacija, druženje . . .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 17 Septembar 2008, 16:37:03 » |
|
ali da 1 čovek menja kad hoće, šta hoće . . . naravno stoji da je on pokrenuo celu priču, ali to nije razlog da mu sve odobravamo i da ga hvalimo. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
Model: Sigma 5
Marka: Advance
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 17 Septembar 2008, 16:45:58 » |
|
Cekaj,sta...ti hoces da postanes sultan umesto sultana? ili si klasichan primer kako funkcija svake vrste utiche na svest choveka? ili te treba razalovati? Djole vidim ja ovde se sprema neki opasan puch na tebe, nezadovoljstvo raste do neslucenih granica ne daj se Djole!!!!!  e,ozbiljno...pustite choveka da menja svoj sajt kako hoce... mislim logo je ne bitan...a pri tom je ovaj novi bas lep  .. uvek treba davati prednost sushtini iznad forme to sta ovde kazete,uradite,saznate..koliko novih prijateljstava sklopite,novih sati naleta napravite,koliko novih ljudi zavoli nas sport zbog ovog sajta je bitno a logo...pustite choveka da se igra  Ivy, izvini ali mislim da gresis. Sajt jeste pokrenuo Djole, imao je ideju, dao je prvu kintu, prvi je zasukao rukave i to je ogromna zasluga. Ali onog momenta kad je prihvatio kintu za host od drugih ljudi, kad je ubacio druge ljude da budu moderatori, kad sve to zove zajednicom e tad vec ne moze da bude samo njegov sajt. Cak i kad bi sad resio da ga ugasi, ne bi bilo u redu da ga samo tako ugasi, trebao bi da se konsultuje sa ljudima koji su ucestvovali finasijski, svojim radom... morao bi tada da porazgovara sa njima o daljoj buducnosti sajta. Mozda bi ga drugi ljudi odkupili, i nastavili sa radom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 17 Septembar 2008, 16:52:55 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis. Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes 
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 17 Septembar 2008, 17:00:51 » |
|
ma svejedno je.. neka radi ko sta hoce ja sam samo reagovala jer sam prepoznala nelagodu i pobunu protiv bilo kakve vrste inovacije i promene i to me iritiralo..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 17 Septembar 2008, 17:05:35 » |
|
evo necu vise nikada 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 18 Septembar 2008, 01:04:12 » |
|
E ljudi - meni je sve jedno - ovaj logo onaj logo - važno da smo svi tu e-pričamo, e-družimo se, paračekamo i letimo  FORUM je SVAČIJI ali SVI treba da učestvuju i pomožu kako znaju. Npr, reklamiranje, promocija, organizacija skupova, pozivi na letenja, deljenje prevoza/devojke  ili slično.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SkyLord
Orao