Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

11 Februar 2012, 10:13:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Penis bonus, pax in domus!!

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Nov odeljak - PARAMOTOR ??  (Pročitano 520 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
jorge
Urednik foruma
**
Van mreže Van mreže

« poslato: 15 Maj 2009, 08:57:03 »

Poštovani članovi foruma, s obzirom da se u poslednje vreme dosta piše o paramotorima i o ull motornom letenju želim Vam ponuditi otvaranje novog odeljka na JV forumu pod imenom "Paramotor" ili slično.

Ako mislite da je potrebno i ako želite takav odeljak molim da se izjasnite. Ja samo ne bi da se to otvori i da  bude samo jedna tema/poruka.

Djole
Sačuvana
PilotProject
Gost
« Odgovor #1 poslato: 15 Maj 2009, 09:21:29 »

krajnje je vreme da se razbije fama oko PPG poweredparaglidinga kod nas !
budimo kreativni i unapredimo ovaj vid letenja,
pomozimo jedan drugom a ne ko do sada sto su se pojedinci isticali i lazno predstavljali !
posto su moje mogucnosti vremenski ogranicene ipak stojim na raspolaganju savetom i pomocu.
eksperimentisem i letim od 1993 PPG.
proizvodim u sklopu moje firme PilotProject vec od 1997.
2002 svetsko priznanje najdizajniranog paratrajka Nelche... vidi sta svet kaze o mojim konstrukcijama !

predjimo na stvar :
prvi paramotor pilot koji je poleteo na nasem nebu je Vlado Kovacevic iz Banja Luke !
prvi srpski pilot koji je leteo (a ne trcao po livadi sa motorom na ledjima) je Kemal Nadarevic iz Kragujevca isto tako i prvi let na licnoj konstrukciji Paratrajkom iznad KG,NS,BG,SU,KV itd.........

nazalost desavalo se da me zovu piloti iz zemlje u zelji da kupe Paramotor iz kuce PilotProject a svoj stari sistem su prodavali po ceni mog novog projekta.
necu dozvoliti da se zamajavamo i utrpavamo masine po ceni nevidjenoj i da za iste pare kupimo nov paramotor,mislim van svake pameti ali kod nas prolazi svasta !

bilo je i toga :"jel moze promotivna cena" i izasao sam u susret ali te masine su zavrsile u garazi i stoje bez da ih neko leti i promovise....toga vise nece biti !
zelis li leteti paramotorom ili paratrajkom,obrati se i u okviru mojih mogucnosti cu izaci u susret !
sa Postovanjem
Allways happy landing
PilotProject-the zux
Sačuvana
jorge
Urednik foruma
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 15 Maj 2009, 10:20:35 »

Zux , ne reče jel si za il ne Smiley
Sačuvana
PilotProject
Gost
« Odgovor #3 poslato: 15 Maj 2009, 11:23:26 »

cuj a kako nebi bio  Grin
ma leti se kod nas odavno tako nesto nego niko da pokrene,BRAVISIMO majstore !
i ne samo to ima kod nas dobrih pilota PPG i to stalnih ne povremenih !
samo napred imas moju potpunu podrsku......
aj malo letenja na termiku iz kanistera Tongue
pozdrav ljudi !
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!