Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

10 Septembar 2010, 17:34:26 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Google...  (Pročitano 453 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
DaRX
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Edge
Marka: UP

« poslato: 21 Jun 2008, 16:37:20 »

Jeste li svesni da kada ukucate "paraglajding" na google-u... da ovaj sajt i forum izadju tek na nekoj 3-4 strani... nije ni cudo sto mnogi nisu nikada ni culi... ako mislimo da omasovimo, da popularisemo... sta se moze uraditi da izadjemo barem na prvu stranu?! Jer se u mnogi bezvezni sajtovi, ne azurirani nalaze ispred... uostalom, probajte i sami...
Sačuvana

feel free - fly UP!
Pumba
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 21 Jun 2008, 18:09:47 »

Hm, rapitacu se kod burazera on se bavi sa SEO (search engine optimisation) Znam da je jedna od stavki koliko linkova vode ka ovom sajtu. Sto na vise mesta ima link ka JV-u to ce da bude vise napred u googlu. Ali to je samo deo uslova. Raspitacu se...
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle"
Pumba
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 21 Jun 2008, 20:17:31 »

Ko sto sam reko, razmena linkova je jako bitna. Sto je jaci sajt na kome se nalazi link ka JV-u to bolje. Znaci treba postaviti linkove na poznate pg sajtove.

Drugo, keywords tipa paraglajding, paraglajder ili slicno po cemu bi trebali ljudi da nadju ovaj forum treba da na forumu budu ili boldovane ili italic.

Treca stvar je da u html kodu keywords budu u okviru h1, h2... tagova. Mada bi to trebalo da skripta vec odradi sa naslovima.

Toliko sam uspeo da saznam, ako bude jos nesto javicu.
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle"
Flying_man
Menadžer foruma
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sigma 5
Marka: Advance

« Odgovor #3 poslato: 21 Jun 2008, 23:20:25 »

Ovo sto Pumba kaze vazi, ali ima jos dosta bitnih stvari. Dok ovo sto Tata prica, cista je glupost i navodjenje vode na svoju vodenicu (koja inace nije posecena i ne nalazi se na prvoj strani pretrazivaca). Vrlo je bitna prva strana, na njoj treba da se pise dosta, jos je bitnije od bold i italic taga da se koristi "strong" tag, bitni su "alt" i "title" tagovi i ...
Sačuvana

Flying_man
Menadžer foruma
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sigma 5
Marka: Advance

« Odgovor #4 poslato: 22 Jun 2008, 09:49:49 »

Jeste li svesni da kada ukucate "paraglajding" na google-u... da ovaj sajt i forum izadju tek na nekoj 3-4 strani... nije ni cudo sto mnogi nisu nikada ni culi... ako mislimo da omasovimo, da popularisemo... sta se moze uraditi da izadjemo barem na prvu stranu?! Jer se u mnogi bezvezni sajtovi, ne azurirani nalaze ispred... uostalom, probajte i sami...
1. аеро-еду, или latinicom aero-edu, се укуца у Гоогле и увек види презентација на првој нађеној страни.
Nekom poznavanje cirilice, i insistiranje na istoj izgleda nije dovoljno da shvate pitanje.
A koliko sam ja kao stranac uspeo da shvatim, pitanje je bilo "kad ukucate paraglajding", a ne "aero-edu".
I naravno kad ukucate paraglajding, aero-edu se ne pojavljuje na prvih 10 strana, pa mi je jos manje jasno sto mislis da je prezentacija aero-edu pravo resenje? A i kakve veze imaju ova dva sajta? I sigurno mnogo manje ljudi culo je za aero-edu od paraglajdinga!
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!