JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« poslato: 08 Maj 2008, 22:21:13 » |
|
Cao drugari i drugarice - s obzirom da smo se zaleteli i krenuli u "pimpovanje" foruma evo josh jedne novosti. Od sada pa nadalje kada želite da ubacite neki video klip sa nekog sajta(npr Youtube) samo copirate link i ubacite u vashu poruku: Zdravo ja sam Pekmez i zelim vam pokazati nov video koj sam ja napravio
http://www.youtube.com/watch?v=5KTzVsHTnUY
pozdrav Pekmez
Na kraju to izgleda ovako: Zdravo ja sam Pekmez i zelim vam pokazati nov video koj sam ja napravio
pozdrav Pekmez
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
Model: VITA
Marka: AIRDESIGN
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 09 Maj 2008, 11:07:11 » |
|
Šta reći, osim
|
Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
Model: VITA
Marka: AIRDESIGN
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 09 Maj 2008, 13:42:31 » |
|
Samo probam
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
Model: Rush
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 12 Maj 2008, 17:08:59 » |
|
meni jako baguje ovakav prikaz snimaka pa kada bi mogli ostavljati i direktan link da mogu da se pogledaju i preko jotjuba
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 12 Maj 2008, 17:50:59 » |
|
Naravno Ivo,
Kada vidiš ram snimka, klikni na "Menu" u donjem desnom ćošku pa klikni dugme "Copy to clipboadrd" ispod "Url" za link snimka.
Jel to rešava problem? Kako ti baguje?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 12 Maj 2008, 18:06:52 » |
|
pa ni ne vidim ram snimka nego beskrajan niz nekih slova ili se sheta u delovima svuda po ekranu hahahaha....otkud znam sta se deshava... ali nema veze mogu i iz citata posta da copiram link snacicu se vec 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 12 Maj 2008, 18:40:01 » |
|
probaj možda da otvorish temu sa video zapisom u drugom browser-u npr. mozilla, oprea... možda proradi.
Jel se još nekome javlja ovaj problem?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 12 Maj 2008, 19:41:00 » |
|
hej,ma nemoj da se brinesh to je sigurno samo kod mene posto moj komp i inache nije bash na ti sa jotjubom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
DarkoK
Galeb

Van mreže
Edel Saber
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 12 Maj 2008, 19:51:20 » |
|
Ivy, garant ti fale kodeci ili player koji podrzava youtube video. probaj da instaliras novi macromedia flash player. ako se ne varam, trebalo bi on da resava problem...? http://www.macromedia.com/software/flash/about/
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
DarkoK
Galeb

Van mreže
Edel Saber
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 13 Maj 2008, 01:34:18 » |
|
Hvala Nadam se da ce uspeti da resi problem....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 14 Maj 2008, 13:32:47 » |
|
hvala na savetu vec je bolje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
Brabonjak
Čovek-Lav ptica

Van mreže
Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 06 Decembar 2010, 23:35:03 » |
|
Nesto baguje forum. Kad u telo poruke ubacim i link za video sa "vimeo" i kliknem "posalji", kaze mi niste uneli telo poruke. Bez linka za video posalje bez problema. Nisam probao sa youtuba, samo sa vimeo. Youtube sucks 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis. Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes 
|
|
|
Brabonjak
Čovek-Lav ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 06 Decembar 2010, 23:55:27 » |
|
Aha, to je Kshavu nesto pokvario 100%  Zezam se, dobar je Kshavu, vimeo je kvaran. On je okacio onaj video o heklanju glajd-platna, a ja sad koji god klip da kacim sa bilo kog sajta radice bez ikakvih problema, bilo kao nova tema ili kao odgovor na bilo koju, ali jedino nece da rade klipovi koji su sa te stranice na kojoj je Vukshin klip, tj. ostali klipovi od tog lika koji je i uploadovo sve to na vimeo. Hteo sam da okacim: Balade aérienne de printemps: Jouy sous les Côtes (Meuse, France), tu je drugi ispod poslednjeg o tkanju. Ajde Djole, opravi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis. Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes 
|
|
|
Brabonjak
Čovek-Lav ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 06 Decembar 2010, 23:58:03 » |
|
Niste uneli telo poruke i to je to, nece da posalje. A samo link kad obrisem, ili ga zamenim sa nekim drugim koji nema veze sa gore pomenutim, salje poruku bez problema.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|