Ja sam u Pančevu čekam da neko okači rezultate.
Mada evo da malo opišem.
Subota 03.05.2008 Delta Open precizno:Od samog jutra vetar prejak za vitlovanje i precizno sletanje pa se otislo na put da se radi slobodno vitlovanje i takmičenje u preletu mada ni tamo nisu cvetale ruže.
Oko 14.00 časova vraćamo se na aerodrom i čekamo da se vetar malo smiri,poleću pribne serije i kada se činilo da takmičenje počinje vetar se opet igra sa nama i našim ljubimcima pa odjednom pljusak.
Nakon pljuska opet iščekivanje,opet probne serije bilo je svega pa čak i letenja u rikverc,napokon oko 17.00 časova počinje prva serija takmičari su startovali na samo 100-nak metara od palačinke i dostizali visinu od oko 150-200 metara pa potom
na sletanje i nekako završismo prvu seriju oko 18.30 časova pa se raziđosmo na zasluženi odmor.
Sutradan 04.05.2008 godine počinjemo oko 09.00 časova i sa vetrom imamo mnogo više sreće tako da oko 12.00 časova završavamo takmičenje ne znam baš sve rezultate ali evo 1 mesto zauzeo je Goran Đurković iz Berkuta Vršac(pozdrav Dule) i ekipno prvo mesto Berkut Vršac.
Pozdrav svima.