SkyLord
Orao

Van mreže
Model: SelfMade
Marka: AXISpara
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 09 April 2007, 18:11:42 » |
|
Da... Naravno da sam bio... Za zal ne mogu da vi ispricam kako je bilo zatosto ne verujem da ce te me razumjete, pa zato evo nesto na srpski... Ovo je napisao Gugi na negov sajt...
Zdravo,
proteklog vikenda je odrzano prvo takmièenje u Paragliding Accuracy World Cup-a. Organizatori i domaæini su bili Delta klub - Prilep. Letelo se u Kruševu na veoma interesantnom terenu, start je pored samog puta Prilep - Kruševo.
Vreme, pravo za ciljanje, pretežno oblaèno uz malo termike.
Konkurencija, veoma jaka, Slo ekipa mnogobrojna 12 pilota, sa tri svetska prvaka /Klokocovnik, Feraric i Gorenc/. Prisutni su i Holandjani, Hrvati, Bugari, Makedonci i normalno nekoliko klubova iz Srbije /Eol, Jat, Grunf i Fanatic/.
Rezultati u granicama oèekivanog, ali ipak sa iznenaðenjima, prvo mesto Anton Svoljsak iz Slo, moja malenkost na 6. mestu uz žal za greškom u treæoj seriji i kišom koja je prekinula èetvrtu seriju. Èestitke Martinu na osvojenom drugom mestu, zaista je dobro leteo. Arsa iz Jata je odlicno ciljao i osvetlao obraz.
Nedelja je bio dan za proglašenje i slobodno letenje. Eol-ov Vlajko zvani Tokijo DŽO, je razvalio jedrenje, sa bušenjem cumulusa i to sve bez variometra. Mendo je bio uporan sa kvalitetnim akro nastupima, grupa makedonskih mladih pilota i Martin, napravila je prelet u trouglu oko 20 km.
Odlièno iskustvo i druženje.
Pozdrav Gugi
M.J
|