Bangy
Orao

Van mreže
Model: VITA
Marka: AIRDESIGN
|
 |
« poslato: 25 April 2008, 22:31:08 » |
|
25.04.'08. DaRX i ja smo stigli u 03h posle besomucne voznje magistralom, raspakivanje, malo spavanja itd. Ujutru na farmi pronalazimo Bujketa i jos par letaca. I zabava pocinje, vreme idealno. Ja se zabavljam sa ground hendling-om i desantima, DaRX jedri a u pauzama mi daje instrukcije. Posle podne odlazimo u obilazak ostalih terena, vojske, volova. Slike ce te dobiti u sledecim nastavcima ovog izvestaja. Nastavice se ....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
|
|
|
DarkoK
Galeb

Van mreže
Edel Saber
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 26 April 2008, 16:44:06 » |
|
Hej, pridruzicu vam se jedan dan samo da obidjem familiju, nisam duuugooo bio u rodnom kraju  Uzivajte, veliki pozdrav!!! P.S. Drugar i ja imamo raft camac, pa ako ne bude vreme za letenje, mozemo se organizovati za Ibar...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 26 April 2008, 23:48:43 » |
|
26.o4.2008. Prepodne kisa, zatim grad, na kraju sneg. Posle podne LETENJE Farma gomila letaca od juce + pristigli Brabonjak i Makarije Cudotvorac. Jedrilo se, desantiralo, graund hendling, oralo a bogami bio i reli uzbrdo i nizbrdo po blatu i mokroj travi, sve u svemu zabava. Vreme za sutra mnogo vise obecava, ko ima mogucnosti ne bi bilo lose da se pojavi. Dodjite cekamo Vas. Evo malo slika, cisto da Vam zagolicamo mastu i privucemo.
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 27 April 2008, 23:18:25 » |
|
27.04. i bilo je posle podne malo vetrovito, i sta drugo nego letenje. Mi smo uzivali, a Vi ? Evo prenosimo deo atmosfere kroz par slika (ekipa ista kao pre podne)
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
<SaKi>
Jaje
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 28 April 2008, 23:45:48 » |
|
28.4.
ajde da se i ja oglasim...
Danas lepo, suncano i veoma vetrovito, ali se letelo. Lokacije: farma, vojska i kriva breza. "Timovi": Team 5 (bujke, brabonjak, otac makarije, i mucenici) Teletabisi... I ostali neznani junaci... :lol:
slike: (uzivajte)
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 29 April 2008, 16:05:04 » |
|
Bilo je mnogo dobro. Evo i od mene par fotki.
|
|
|
|
Sačuvana
|
Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis. Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes 
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 29 April 2008, 23:29:28 » |
|
29.04.
pozdrav od zlatiborske ekipe u smanjenom sastavu...
Danas nismo bili na farmi. Komplet ekipa, a ne lepinja se preselila na Voloveeeeeeeeeeee (vidi sliku) I dalje je veoma zanimljivo cak sta vise mnogo bolje. Danas je Ćapi (Radovan Ćirović) napravio prelet od Volova skoro do Kraljeva ! (~5h leta). Ostali su zujali u reonu poletista sa manjim oscilacijama. Moglo se videti svasta od kicenja i grljenja borica, baloniranja iliti lusterisanja do spustanja sa usima usled naglog pojacanja vetra (slike mojih usiju odnosno "klempi" videcete naknadno dok se domognem foto aparata) Posto nas izbacuju iz intenet kafea probacu da Vam okacim neke slike od danasnjeg dana.
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 30 April 2008, 00:49:25 » |
|
Poruka SVIMA koji su pisali i slali slike sa Zlatibora:
HVALA!!
Slike su fenomenalne(meni najbolja: "Picture 087.jpg"-bangy). Stvarno, ne zna se koja je bolja. Odlièno ste preneli atmosferu i vaše uživanje u ovom post-u.
Samo vi nastavite da letite...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 06 Maj 2008, 12:26:13 » |
|
Eh, sve što je lepo ima kraj. Da smo bili malo duže bilo bi još bolje ili recimo da smo se preselili za stalno. Žao mi je jedino što pripadnici JV zajednice nisu došli u većem broju. Počinje lepo vreme pa se nadam da će sve ove slike kojima smo Vas ugušili pokrenuti neka još masovnija i zabavnija okupljanja. U svakom slučaju: VIDIMO SE NA NEKOM POLETIŠTU
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
flyingheart
Galeb

Van mreže
Model: Force dhv 1-2
Marka: Icaro
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 09 Jun 2008, 15:14:24 » |
|
Fotke su vam ekstra, docarali ste letacke dane  Pozz svima!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Touch the sky!
|
|
|
|