Pumba
Urednik foruma

Na mreži
Model: Factor
Marka: Nova
|
 |
« poslato: 15 April 2008, 15:53:04 » |
|
ed2k://|file|Condor%20The%20Competition%20Soaring%20Simulator.rar|161651608|0BF62ADA16DFEC0C369550B72B7E3C37|/ Evo linka za jedan od najboljih simulatora za letenje jedrilicama. Upravo skidam pa cu da vidim kako radi. Ovi kisni dani ubijaju u pojam pa eto prilike za malo razonode. Evo klipa sa Youtube-a:
[/list]
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Na mreži
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 15 April 2008, 16:31:37 » |
|
Silent wing sam probao, al imam samo demo pa vise ne radi. Bilo je zabavno dok je trajalo:) A i koliko sam citao Condor je bolji. Trenutno vozim jedrilicu u MicroFlight-u.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Na mreži
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 15 April 2008, 17:26:18 » |
|
...
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 16 April 2008, 21:53:54 » |
|
Momci, odmah da vam kazem da je "condor" najjaèi!!! sim za jedrilice - ja ga pikam veæ skoro pola godine. Poslednjih nekoliko meseci takmièim se sa Vuletom iz Kragujevce s vremena na vreme - FENOMENALNO! ako je neko za meè - samo nek izvoli  (zivni me na mob)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 22 April 2008, 15:25:23 » |
|
Da se pohvalim  Odradio sam uspesno svoju prvu trku u kondoru. Prvih par su bile promasaji jer sam se mucio sa misem a posle sam se setio da imam yojstic. Djole, samo da se jos malo navezbam pa te zovem na megdan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis. Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes 
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 22 April 2008, 17:48:39 » |
|
Ljudi ako neko želi da se trkamo ili naprosto timski letimo ovaj sim(condor) neka: -nabavi mikrofon i skype ili msn nalog (da bi prichali u isto vreme) -spremi se za poniženje -javi mi se na telefon da se dogovorimo oko partije 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Na mreži
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 22 April 2008, 18:05:42 » |
|
Pa mogli bi Djole ovih dana da se organizujemo. ja sam za grupno letenje. Takmicenja (osim drugarskih) ne volim ni u stvarnosti - pogotovu kad se od toga napravi politika. Ali to je druga tema. Znaci, Condor i JV ekipa=uzivancija
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
BaBa
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 23 April 2008, 01:34:51 » |
|
alo Condori ! simulator je prva liga, imam ga vec 2 -3 godine, ali sam samo jednom igrao online jer za ove oficijelne servere mi je trebao originalni serijski broj ! kako ste resili server? gde, kada, ? ja sam za akciju ! pozdrav !!! ps. usput, link od xc prvenstva u bih od pre 4-5 godina. mozda se neki prepoznaju od vas!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 23 April 2008, 22:15:05 » |
|
Da strucnjaci, dajte neka uputstva kako da se podesi igra. Sta, kako, koji server, SVE 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis. Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes 
|
|
|
|
raketa
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 03 Jun 2008, 17:12:47 » |
|
E jel zna neko dje moze dzabe da se skine taj condor i microflight - al full verzije, a ne da igram ono pet minuta i taman se nalozim kad kraj.. poz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazim shemu da se preselim u Interlaken  predlog?
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 03 Jun 2008, 18:12:24 » |
|
eno ti link za e-mule u prvom postu ove strane
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
raketa
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 04 Jun 2008, 16:02:19 » |
|
hvala
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
raketa
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 04 Jun 2008, 16:21:27 » |
|
A jel ima neki link gdje moze da se skine Microflight, a da nije demo verzija? poz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
off_martin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 30 Jul 2008, 18:52:26 » |
|
Ljudi pomazite, instalirao sam CONDOR ali nemam Registration key !!! Hoce li neko da mi da?  Poozzz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Avijatièari moraju prvo da nauèe da jedre i zbliže se sa vazduhom, pre nego što preduzmu ozbiljne korake kao što je postavljanje motora na letelicu. - Oto Lilijental - (1848-1896)
|
|
|
|