Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 10:42:09 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: ima li ideja za sutra? 11.3  (Pročitano 362 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« poslato: 10 Mart 2008, 13:45:36 »

cao ljudi, shta mislite o letenju sutra pre podne. Najavljuju kishu kaasnije ali pre toga ja mislim da ce biti jakog i odlichnog dizanja ako nema preterane oblachnosti u startu.

dj

p.s. duvace neki juzni vetrovi.
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 10 Mart 2008, 19:54:47 »

Uh, mi smo danas bili u Sajkasu, tj u Loku i propisno se navozali. Termika je pocela raditi, pa je bilo turbulentno na pojedinim mestima i dizalo kao ludo Smiley
Ja sam vec bio u Sajkasu, kad mi se pridruzio i Bane (Branko76), pa smo se zaputili u Lok. Tamo su vec bili Marinkovici Smiley
Cestitke za Milicu koja sjajno leti Smiley i puno srece skolarcima koji su vezbali dok smo mi leteli naokolo Smiley

Jedino sto je bilo lose, je sto sam ja spustio na sletanju jedan deo krila u baru, pa je eto, sada pored mene, susi se.
Vojvodina je to... jeste da nas ima na poletistu i radnim danima i to veoma cesto potpuno spontano, ali je jedina mana to sto se nakon kise voda zadrzava u podnozju i slabi termiku... o prljanju da se i ne govori.

Juce sam ja takodje bio u Sajkasu, bio je Miki tamo sa njegovom ekipom. Doveo je jedno dete od 11 godina.... ljudi moji, ja sam sedeo dugo na padini i posmatrao ga Smiley Neverovatno!!
Leti sa krilom Comet Inferno, raspona tezine od 45-60kg i koristi tako malecan sistem veza, kakav do sada nisam video.
Decak vec leti, dizu ga vitlom i preko 500m Smiley Odusevljavajuce Smiley

E, da ne duzim, to je to. Za sutra... ako ne bude kise, svakako ce biti lepih letova Smiley Ja sam... negde, ako vreme posluzi Smiley
Rekao sam gazdi: ako vreme bude lepo, ja imam sudjenje rano ujutro Smiley Smiley Smiley

Pozdrav svima!
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!