Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 10:23:00 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: novi kolach  (Pročitano 1004 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
BaBa
Golub
**

Van mreže Van mreže

« poslato: 13 Februar 2008, 20:18:35 »

Pozdrav pilotskoj populaciji u Srb! Buduci da vec neko vreme pratim ovaj pg forum, rekoh, kad ste vec tako aktivni na forumu i ponasate se kao pravi drugari,sto da se i ja ne registriram. Ja sam isto x godina  zarazen pg virusom pa razumete situejshen, svi smo u istom ,sranju, .  Iz bih sam,ima i bih pg forum ali na istom osim svadja i idiotizma nema nista vezano za paragliding, naravno da ne sudjelujem u takvim udruzenjima.Bio sam vec na Zlatiboru,Ljigu,Vrsac,Frushka gora...a buduci da sam cesto ljeti u srb. bit ce prilike da se druzimo.
Vidim da mi drugari sremci peglaju i malo vece mravinjake al za ovaj titelski breg nisam cuo do neki dan, iako sam cesto bio samo par km zracne linije udaljen- Slankamenacki vinogradi, mogao sam i pentom preko dunava Smiley Za 2-3 mjeseca cu da uzmem mere tom bregu.
Ako se ko pozeli kakvih pg terena iz bajke , moze pogledati bar za sada na web strani (dok se ne pojavi licno i personalno), moj paragliding eldorado - Kupres! WWW.fly.megalopter.com
Pozdrav od babe! :wink:

* P9300094.jpg (30.44 KB, 459x352 - pregledano 425 puta.)
Sačuvana
okrad
Patka

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 13 Februar 2008, 20:32:47 »

Citat: "BaBa"
WWW.fly.megalopter.com

he, he, al je vama dobro  Cheesy
pozdrav i dobrodosli :!:
 Cheesy
Sačuvana
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 13 Februar 2008, 20:36:51 »

Pozdrav druze, dobrodosao!! Smiley

Samo se ti nama javi kada dodjes, pa da zajednicki prosirujemo ovaj lepi sport i na vinograde i vocnjake u ovom nasem sremskom kraju i okolini Smiley
Namoj nam stajati na muku sa terenima Smiley mucimo se bre... vidis i sam Smiley Ali, bice bolje... i to vec od ove sezone, koja bi trebala biti udarna... kako po broju letova... tako i po prisustvu paraglajderista u njivama, vocnjacima, bastama i NAROCITO domacim pecenjarama Smiley Smiley
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
BaBa
Golub
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 13 Februar 2008, 20:57:24 »

Ciao Nele! naravno da cemo da se organiziramo,vec sam ja bio na frushkoj gori vise puta,nisam letio al izgleda da ce se to promeniti, i to uskoro- super jer sam cesto u St pazova i mnogo sam puta htio plakati gledajuci pasivno prelepe sremske cumuluse a  krilo u gepeku.Pozdrav!
Sačuvana
Ivy in the sky
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Rush
Marka: Ozon

« Odgovor #4 poslato: 13 Februar 2008, 21:24:00 »

Citat: "BaBa"
WWW.fly.megalopter.com

hahahahaha  ovo je sjajno!!!!!! :idea:  :idea:  :idea:

welcome  Smiley  Smiley
Sačuvana

Zivot je lep!!
milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

Model: lambada
Marka: apco

« Odgovor #5 poslato: 13 Februar 2008, 21:43:18 »

Jbt sirimo se kao epidemija  :lol:  :lol:  :lol:  Dobro dosao!!! Jesi isao na Gucevo kod Loznice?
Sačuvana

if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid Cheesy
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 13 Februar 2008, 22:01:33 »

Jest BaBa, videcemo se.
Sajt je odlican! Smiley samo sto je meni koji znam samo polovinu slova, trebalo malo duze da procitam sve Smiley
Da znas, da su mi se dopale fotke jako... mogao bih ja u posetu rodbini u BIH, pa da probamo malo tog neba Smiley

Milose, sta sad kazes za bagi vozilo??? ... Treba nama minibus bre!! Smiley Smiley Smiley
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

Model: lambada
Marka: apco

« Odgovor #7 poslato: 13 Februar 2008, 22:18:29 »

Kako je pocelo i minibus ce biti mali  :lol:
Sačuvana

if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid Cheesy
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #8 poslato: 14 Februar 2008, 10:23:17 »

Poz BABI.
Matori dobro ti nama dosao i dobro se snasao i tako sve to lepo sto nas narod govori medjusobno kada neko dodje kod nekoga ili ode kod nekoga ili...ma dobro nema veze to sad.
Nadamo se zajednickim akcijama sto na nasem sto na tvom nebu,tj.nasem zajednickom nebu.
Javi se kada budes dolazio ovamo pa da te Nele,Milos sky i ja docekamo.Kolege letaci sa pozitivnom karmom su uvek dobrodosli.

P.S.
Procitaj u rubrici para-trac,post o babi koja je napravila let sa svojih 100 god,pa ce ti biti jasno zasto ja sa vremena na vreme na kraju pisanije uzviknem...

ZIVELA BABAAAA!!!!!!!!!
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
BaBa
Golub
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 14 Februar 2008, 18:23:46 »

Pa vidis da sam na pravom mjestu! Baba do paragliding to...
Pozdrav odboru za dobrodoslicu!!
ps.nesto bih napisao pametno ali sam trenutno bez mozga, baba ima vrtoglavicu, godine i to, mozda i zbog tog sto je pre 2-3 sata babino telo bilo izlozeno vertikalnom kretanju od 4-5m/sec. :lol:  :shock:
doduse  kakvih hiljadarku km sjeverozapadno od yu :roll:

* P2140014.jpg (123.42 KB, 800x600 - pregledano 50 puta.)
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!