Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 10:19:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: JuventusVentus Paraglajding portal www.juventusventus.org/pg

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Jazak  (Pročitano 987 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Branko76
Roda

Van mreže Van mreže

Model: Epsilon 4
Marka: Advance

Advance

« poslato: 04 Februar 2008, 13:37:29 »

Teren se nalazu na juznoj strani fruske gore, mislim da ima oko 120metara visinske razlike, okrenuta je ka jugoistoku, nisam imao vremena da odem gore na vrh, mislim da start imamo, jedino odozgo bih morao da snimim situaciju terena za sletanje.
Mislim da bi ovo vredelo posetiti i tada dati konacno misljenje o terenu.
Mislim da postoji samo kolski put,znaci jedino traktor ili neko terensko vozilo.
U podnozju je mesto Jazak, odozdo nije moguce zakljuciti da li ima mesta za bezbedno sletanje.

* jazak.JPG (60.71 KB, 778x584 - pregledano 77 puta.)
Sačuvana

snovi o letenju polako postaju stvarnost...
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 04 Februar 2008, 14:23:41 »

Ovo sto vidim fino izgleda, samo... znas mene... meni sve izgleda dobro Smiley
Treba posetiti svakako. Videcemo, cim bude smanjio vetar, treba otici i eventualno testirati. Ja sam stvarno vec na ivici zivaca zbog cinjenice da na FG nismo pronasli nista korisno...
Treba testirati i onu padinu u Karlovcima cim bude duvao istok za jedrenje.
Takodje i Beocin. Dakle, predstoji malo posla sada oko provere tih terena. To je na nama lokalcima.
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
Dutko
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 05 Februar 2008, 00:18:09 »

Pa Vojvodjani moji, vi znate da su Zemunci uvek bili naklonjeniji vama nego ostalima. Ako zatreba pomoc oko istrazivanja terena, javite. Raspolozeni smo za metarmofozu!!!
Sačuvana

aaaaaA, AaaaaaA...
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #3 poslato: 05 Februar 2008, 01:00:56 »

Pozdrav Galebu od V ekipe.Matori nadamo se da cemo se sresti uskoro vec na nekom startu.Dolaze lepsi dani i mislim da bih JV ekipa trebala da napravi neko okupljanje u cast godisnjice osnivanja foruma i jata.
Naravno pre toga ako bude neko druzenje u NS zovemo te.
Nejavlja mi se Dare ovih dana.
Jel neko zna jel ziv covek?
Garant je diplomirao u pobegao na KUBU Smiley
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« Odgovor #4 poslato: 05 Februar 2008, 06:49:38 »

Ziv sam, matori!!! Citam forum, pratim sta se desava, ali se trudim da mi glava ne bude u oblacima, vec u proslosti Cheesy Cheesy Cheesy

Kada diplomiram selim se u Katmandu, otvaram malu prodavnicu planinarske opreme, zenim se za Nepalku i organizujem zurke za ekspedicije Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Evo par lepih stihova kojima Stevan Pesic zavrsava svoju knjigu o tom predivnom gradu:

Kada sva srca postanu gluva
I sa njima tvoje sopstveno – postoji put u Katmandu
Kada se svi putevi zatvore
izgubis prijatelja i svi koje volis napuste te – postoji put u Katmandu
Kada sve prodje , nestane, vetar jave razveje snove,
I kad pomislis da nade nema – postoji put u Katmandu
Kad sunce hladnije postane i zvezde
nad tvojim nebom pocnu da se gasnu – postoji put u Katmandu
I kada te ne bude vise, ostace tvoje srce, prazno i veliko kao nebo,
I u njemu jedna zvezda
Ime te zvezde je Katmandu

Prvo Katmandu, pa Lukla, pa Namche Bazar, pa onda svako bira svoj vrh Cheesy Cheesy

Posto me ovaj profa nece pitati istoriju himalajskih ekspedicija i istoriju Tibeta, bolje da se vratim dosadnoj i krvolocnoj Evropi koju ni Tibet ni Himalaji nisu mogli izbeci....

Ziveli! Veliki pozdrav za sve!!!
Sačuvana
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 05 Februar 2008, 09:39:38 »

Jeste, istina je da bi se neki tereni mogli istraziti, iako ovo sto smo videli do sada je samoubistvo za probati.
Dva potencijalna nismo, a to je Beocin i Jazak, koji deluje lepo za sada.
Mozda i preterujem, ali... samo ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da ovde u okolini nema bas nicega, makar za jedrenje.
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!