JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« poslato: 04 Februar 2008, 04:00:30 » |
|
Ovako momci, jes da je kasno al tek sam sad stigo da kuckam na forum.
"Cile" i ja smo se dogovorili da se èujemo sutra pre podne i da ako nam se posreæi vreme skoknemo na Letuckanje.
Duvaæe JI i to pošteno. Ili Kuštilj ili Lipovaèka šuma - neki nov teren koj je provalio "Okrad"(ako ga se doèepamo da nam objasni gde je)
pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
Model: lambada
Marka: apco
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 04 Februar 2008, 08:41:17 » |
|
Djole ne zelim da ti kvarim planove ali ako je verovati prognozi tamo ce biti prejak vetar danas a i kisa je moguca...
|
|
|
|
Sačuvana
|
if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid 
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 04 Februar 2008, 14:17:19 » |
|
Danas je padala i ovde na FG. I sunce i kisa u isto vreme. Sada je lepo, suncano, nema padavina, ali je vetar preko 10m/s...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 04 Februar 2008, 17:48:16 » |
|
Evo vratili smo se posle celog dana provedenog u izvidjanju. Videli smo jedan potencialni teren - ovde blizu Rakovice. To mi je Okrad objasnio gde je pa sam i video preko GE. Izgleda odlicno na prvi pogleda ako æeš da letish iznad kopa a sa druge strane morao bi da sleæes na poljanu vojnih baraka. Uprava kopa nam je rekla da nesmemo tu leteti dok u vojsci birokratija nas je ukopala i naravno na kraju nisi ni sami znali pa su eto tako rekli ne! Posle smo skoknuli do Vinche da pokazem Ciletu naš najbliži teren. Eto tolko od "letenja" danas 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 04 Februar 2008, 20:42:48 » |
|
Jasno... nama se desilo slicno ovih dana, u silnim obilascima FG... sve sama razocarenja pri povratku. O objektima vlasnistvu drzave, da ne govorimo. Uzas. Ali, nedamo se mi! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
|
Dutko
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 05 Februar 2008, 00:09:33 » |
|
Ni iznad Beograda nije dozvoljeno letenje, pa su ljudi leteli. Mislim da nema zakona koji bi te sprecio da leis iznad necijeg imanja. Jedino moze da ti spreci ulazak na to imanje. Ne poznajem zakon, samo predpostavljam. Pa i na Rajcu su neki srali za gazenje njihove trave (ko da su je dovozili iz engleske), ali nisu za prelet preko njihovog kuuuukuuuruuuuzaaaa! Gde je taj teren u rakovici?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
aaaaaA, AaaaaaA...
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 05 Februar 2008, 02:22:59 » |
|
U pravu si Galebe, ne brane nam oni da tu letimo - veæ da u njihov kop sleæemo. I to strikno zabranjuju! E sad Može tu da se leti i lepo da se sleti na vrh jer je lepo i zaravnjeno al šta AKO...
Inache, možeš naci na GE-u. Nadji prvo fudbalski stadion 21.maj ili Manastir Rakovica i odmah iznad videæeš brdo i kop.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 05 Februar 2008, 09:35:55 » |
|
Ja sam imao problema ovde na Fruskoj sa nekim likovima sa cijih sam njiva poletao. Sto je najgore, nema ni letine ni bilo cega, samo trava. Ali, covek stavi ruku na celo i dokle pogled seze, to je njegovo. I to sa prilicno negostoljubivim nastupom. Postacemo kao u Americi... 'no traspassing' inace - sachmara  Valjda ce biti bolje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivy in the sky
Orao

Van mreže
Model: Rush
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 05 Februar 2008, 13:35:23 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot je lep!!
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 05 Februar 2008, 16:20:27 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
Model: lambada
Marka: apco
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 05 Februar 2008, 17:56:57 » |
|
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid 
|
|
|
|
Dutko
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 06 Februar 2008, 02:11:17 » |
|
Jel radi ovde cenzura? Cek da vidim, PICKA!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
aaaaaA, AaaaaaA...
|
|
|
|