Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 10:14:45 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Beocin  (Pročitano 2045 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Branko76
Roda

Van mreže Van mreže

Model: Epsilon 4
Marka: Advance

Advance

« poslato: 02 Februar 2008, 12:36:16 »

Sta mislite o ovom terenu, visinska razlika je negde oko 110m,poprilicno lepo, a vazdusne linije od starta do fudbalskog stadiona je oko 550metara.
Da li bi se moglo preleteti do stadiona?
Da li neko moze da da strucno misljenje o ovom potencijalnom startu?

* beocin.jpg (147.36 KB, 1048x916 - pregledano 86 puta.)

* beocin2.jpg (135.97 KB, 1048x915 - pregledano 70 puta.)
Sačuvana

snovi o letenju polako postaju stvarnost...
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« Odgovor #1 poslato: 02 Februar 2008, 18:37:23 »

Meni deluje dobro. Bas dobra padina. Ali treba napraviti visine iznad starta da se dobaci do terena, u vetru je... Ustvari, zavisi sa cim i od jacine vetra. Mada kako ja videh ima dosta alternativa za sletanje.

Ja sam posle 7. 02. slobodan, mozemo otici tamo i videti iz prve ruke.

Pozdrav!
Sačuvana
SkyLord
Orao

Van mreže Van mreže

Model: SelfMade
Marka: AXISpara

« Odgovor #2 poslato: 02 Februar 2008, 19:56:26 »

Hi

Slazem se sa tobom Darko..... sve zavisi od uslove i koje krilo letis, ali ipak misim da nece biti problem da se doleti.... bar ne sa neko ''malo boljo'' krilo.... znam da moji Magic 4 iam da doleti 100% ali za ostalih krila.... :roll:
Matematicki gledano trebati krilo koje ima bolji glajd nego 5,5-6 ali u praksa.... :roll: Misim da je najbilje da se taj teren ''sestira'' na sasvi mirno vreme... cak i bez vetra.....

poz.
M.
Sačuvana

Martin Jovanoski...
-Team Axis-
www.axispara.cz
www.avasportcentral.com
Ivy in the sky
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Rush
Marka: Ozon

« Odgovor #3 poslato: 02 Februar 2008, 20:54:29 »

tu je Dunav u pravcu Zapad-Istok
a vetar jako retko duva sa reke

dakle moras saznati da li tu ikada uopste duva severni vetar
Sačuvana

Zivot je lep!!
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 02 Februar 2008, 21:50:10 »

Teren izgleda mnogo bolje uzivo. Iznad njega ima jos padina koje bi se dale iskoristiti. U osnovi, ovo je jedini deo Fruske Gore koji je vredan paznje za severni pravac.
Da li bi se moglo doleteti ili ne... treba leteti tu, pa bi se moglo i proceniti.
Probacemo, kao i ostala mesta do sada (koja su se uzgred pokazala ili jako lose ili nikako) i to sve zbog prokletih postenih gradjana... niko vise ne krade drva u sumi, pa tako imamo suvise padina prekrivenih njome Smiley (joooj, da me ne cuju 'zeleni' Smiley)
Ako nista drugo, postoji dosta drugih potencijalnih mesta za sletanje, pa... da unesemo malo radosti i ljudima u Beocinu... da im ne bude dosadno Smiley
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron

« Odgovor #5 poslato: 03 Februar 2008, 09:50:23 »

Neizgleda lose ljudi ali ako je to ispod padine Beocinska cementara kako mi se i cini ,onda ce to biti letenje u oblaku cementne prasine do dole.Znaci bez respiratorne maske,GPSa i radara mogao bih neko zavrsiti otrovan ili zakacen na vrhu neke od onih njihovih fabrickih skalamerija.
Ispravite me ako gresim(sto nebih bilo prvi put Smiley )
     Ja dosao iz trece smene pa mi mozak mozda i neradi punim kapacitetom(koji je u mom slucaju oko 35% Smiley ,jbg profesionalna deformacija ).
Ali ako bih se pokazalo da gresim bilo bih to idealno.
     Pozdrav slatkisu IVY! Nije te dugo bilo na forumu.Gde nestade?U toplije krajeve preko zime ha? Smiley
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Ivy in the sky
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 03 Februar 2008, 17:09:12 »

Citat: "live to fly"

Pozdrav slatkisu IVY! Nije te dugo bilo na forumu.Gde nestade?U toplije krajeve preko zime ha? Smiley

ma nemam ja sta da radim ovde sa vama iskusnim letachima :oops:
tako da se samo malo muvam okolo  :wink:
Sačuvana

Zivot je lep!!
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 03 Februar 2008, 17:25:43 »

Nisu ovde svi bas iskusni letaci pticice.Nedaj da te obmane moja slavna titula orla na ovom forumu.Da je titula deljena prema zaslugama u letenju ja bih imao titulu sekire. Smiley
Ja evo posle skoro godinu i po,jos radim desante i samo par puta sam malko zajedrio.Uglavnom je to zbog mog nepoverenja u moje staro krilo koje se ponasa kao da me mrzi od dana kada sam ga uzeo.
I dobrim delo zbog moje mozda prevelike opreznosti i straha od jakog vetra.
Tako da se ovde uvazava svacije misljenje i dobrodosao je svako.Poseti nas svremena na vreme i budi veza izmedju naseg i tvog jata.
I samo opusteno Smiley
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Ivy in the sky
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 03 Februar 2008, 17:36:54 »

hahahaha
nemoj da se plasish vetra,sprijatelji se sa njim...ukroti ga,zauzdaj i iskoristi njegovu snagu u svoju korist  Tongue  :wink:

ako ti je za utehu tu sam ja i chitam vas redovno...a kazem nesto kada imam sta... :oops:
Sačuvana

Zivot je lep!!
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 03 Februar 2008, 18:45:24 »

Ivy, nije ti kasno da poletis Smiley

U svakom slucaju, hvala ti sto povecavas procenat prisutnosti zenske populacije u ovom delu foruma Smiley
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
Ivy in the sky
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 03 Februar 2008, 20:49:02 »

ooo pa to postoji procenat zenske populacije na forumu  :?:

huh,dobro je...a ja sam mislila da sam jedina... :idea:
Sačuvana

Zivot je lep!!
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 03 Februar 2008, 21:09:20 »

Jeste, postoji mali procenat Smiley Drzis prosek citave grupe, samo ne popustaj Smiley
Ti vidis uvek iste slike: krila u vazduhu itd... ne vidis ima li devojaka ili ne. Za razliku od ostalih na forumu, moja slika se jasno vidi pored imena Smiley pa nista ne krijem Smiley
Inace, sto se tih slika tice, papagaji su koliko znam, jako dobri letaci Smiley

Evo, sad cu ti ukratko objasniti: ne moramo mi pricati samo o letenju. Recimo, ja dobro pravim gibanicu Smiley
A ako danasnji zenski svet ne voli kuvanje... eto, kada perem krilo, koristim Ariel Smiley tako da vidis, uvek ima tema za razgovor.

Hm... inace, sto se gibanice tice, jeste da je 'off topic', ali mi onaj preliv sa pavlakom i jajima na kraju nikako ne ide.... Smiley

Bane, ovih dana ce duvati severozapad, pa bi mogli do Beocina. Naravno, dobrodosle su i sve ostale ptice Smiley
Sačuvana

live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 03 Februar 2008, 21:11:23 »

Smiley Ha ha.Dobra je.Vidi se da je nasa! Smiley
Miko ti cinis taj mali procenat ali nama svima veoma vazan.
Puno poz iz NSa.
Nele imas najjacu sliku na forumu Smiley
Zena se odusevila kada je videla.Oce da pravimo jos jedno sada.Uhhh.
To sledece cu tebi da uvalim ako ga nebudem uspeo izbeci!!! Smiley
Moracu da menjam krilo za pakovanje pelena Smiley
Sačuvana

Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 03 Februar 2008, 21:19:32 »

Auuuu.... ja cu strateski da se uklonim sa foruma na neko vreme Smiley

Ivy ce na kraju steci potpuno pogresan utisak o nama... bar o nama ozbiljnima Smiley
Sačuvana

milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

Model: lambada
Marka: apco

« Odgovor #14 poslato: 03 Februar 2008, 22:22:27 »

Ahm... Ozbiljni... Da, da... Setite se samo šta se desilo kada smo se vraæali u Kuštilj...  :lol: Nele mislim da znaš o èemu prièam... :mrgreen:
Sačuvana

if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid Cheesy
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!