Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 10:03:57 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Novi moguci teren na FG za jugoistok  (Pročitano 759 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« poslato: 22 Januar 2008, 15:22:35 »

Ovo je takodje netestirano, ali je vetar jako lep... bar je danas bio. U svakom slucaju, probacemo.
U pitanju je dolina koju sam skinuo sa GE pre neki dan i stavio na forum. Ovo je sada slikovito, posto GE ne prikazuje sasvim realno.
Ovde je ociscena suma i vlada nisko rastinje, koje se pruza 1,5km u dolinu, tako da se moze sleteti skoro sve do podnozja koje vidite, ako je to potrebno. Dalje od toga postoji jos 1,5km sume do prve prave cistine.
Kompletna leva strana padine je ociscena, tako da pruza mogucnost da se covek igra i u slucaju da bas mora, da sleti negde na nju. Postoje putevi po padini, za eventualni povratak gore itd.
Ovo jos treba obici, kompletnu dolinu peshke (sto nameravam cim se dani malo produze), a kasnije i glajderom.
Padina je idealna za jugoistok, a takodje i za jug i jugozapad, posto je ovo juzna strana planine.
Nema prepreka, ovo je prva padina sa jugoistocne strane i vetar je sjajan!

Ostaje da se proveri.

* IMG_0036.jpg (43.66 KB, 600x450 - pregledano 328 puta.)

* IMG_0032.jpg (50.2 KB, 600x450 - pregledano 328 puta.)

* IMG_0031.jpg (45.06 KB, 600x450 - pregledano 323 puta.)

* IMG_0029.jpg (36.82 KB, 600x450 - pregledano 326 puta.)
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #1 poslato: 22 Januar 2008, 19:11:07 »

Treba videti obici sve to lepo.Samo nepolagati puno nade odmah da se nerazocaramo kasnije Smiley
U svakomslucaju svaka cast Nele na trudu i pronalasku nove opcije.
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 22 Januar 2008, 20:31:09 »

Da, provericemo. Za sada je sve dokumentovano, a postoji puno indicija da ce nesto od toga moci da posluzi.
U svakom slucaju je sve to nesto najbolje sto imamo ovde u najblizoj okolini... nazalost.
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
dino
Roda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 23 Januar 2008, 22:24:17 »

Ovaj me teren bas raduje, konacno nesto na Jug!
Lepo izgleda!
Sačuvana
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 23 Januar 2008, 22:35:57 »

Jos je lepse uzivo Smiley
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!