|
Nele
|
 |
« poslato: 20 Januar 2008, 19:33:08 » |
|
Milose, pogledaj ovo na GE... Ostaje da se proveri...
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
Model: lambada
Marka: apco
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 20 Januar 2008, 21:53:58 » |
|
Snimak mi ne izgleda bas optimisticki.... Izgleda da ima niskog ali gustog siblja po celoj padini... Videcemo kada odemo tamo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid 
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 20 Januar 2008, 22:16:57 » |
|
To stoji. Secam se da je visinska razlika dosta fina, cak je veoma strmno, samo se na ovim snimcima to ne vidi, a to rastinje nije na vrhu (tako da se moze poleteti), vec samo po padini. Samim time se moze sleteti bilo gde duz doline, ako treba. Povremeno oni ciste padine. Ovo je jedna od tih. Duzina je 1,5km...
Ostaje da vidimo i eventualno probamo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
Model: Electron
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 20 Januar 2008, 23:21:33 » |
|
ako ima gde da se sleti ok je.ali nesto mi neizgleda tako.u svakom slucaju provericemo i to.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 20 Januar 2008, 23:50:43 » |
|
Ima ako malo bolje pogldas. A postoje i neke druge opcije. Videcemo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 22 Januar 2008, 10:05:59 » |
|
Ljudi sta mislite o ovim mogucim startovima? Malo se losije vidi ali verujem da cete uspeti bolje od mene da ih pogledata.Mene ovaj google earth nevole nesto.
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
DarkoK
Galeb

Van mreže
Edel Saber
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 22 Januar 2008, 12:41:11 » |
|
Gledao sam na topografskim kartama, taj deo iznad Banostora i Cerevica deluje zanimljivo. Mislim da se na topografiji malo jasnije vidi nego na GE. Pokusao sam da posaljem kartu, ali je prevelika, a kada je umanjim ne vidi se dobro. Ako neko hoce na e-mail....? BTW, imam topografiju za celu SRB,CG i CRO (u nekoliko razlicityih razmera), takodje i nauticke za ceo Jadran  , ako nekom treba tu sam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 22 Januar 2008, 12:43:16 » |
|
U svakom slucaju treba isproveravati prvom prilikom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DarkoK
Galeb

Van mreže
Edel Saber
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 22 Januar 2008, 12:48:06 » |
|
Hteo sam vec da odem tamo da vidim, nego bezveze mi bilo sam. Jedno jutro sednemo na bus i lagano... trekking, prosetamo tim delom, pa cemo ubosti nesto sigurno... Topografija kaze da ima i lepe visinske razlike i strimine...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DarkoK
Galeb

Van mreže
Edel Saber
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 22 Januar 2008, 13:27:57 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 22 Januar 2008, 15:11:15 » |
|
Darko, salji slobodno na mail karte. Nema nkakvih problema. Ja sam bio malocas gore na planini da proverim onu padinu i mogu reci da nije lose. Poslacu slike kasnije. Visinska razlika je dosta dobra (vidi se jasno na GE), moze se sleteti po citavoj strani jedne padine koja jedino ima niskog rastinja. To je sasvim OK za sletanje. Daleko bolje od sume. Treba samo malo pripremiti start i eto divote. Bolje je tesko pronaci.
Pogledacu i ovo sto ste poslali iza Banostora. Znam taj teren, ali nisam bio odavno. Planinarili smo tamo i vozili bajkove redovno, ali kako rekoh... davno to bese.
Mozemo ovih dana i otici, jer cu ja bolje stajati sa vremenom...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 22 Januar 2008, 19:12:57 » |
|
Kako god vredi obici.Jedan dan sednemo u kola i pesaka i lagano.Mozda nam se i posreci.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 22 Januar 2008, 20:32:15 » |
|
Samo da vreme posluzi. Ostalo cemo lako. Cujemo se i vidimo kada dodje vreme za to.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|