Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 09:54:47 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Kustilj u cetvrtak  (Pročitano 964 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

Model: lambada
Marka: apco

« poslato: 19 Januar 2008, 19:21:56 »

Prognoza kaze da ce u cetvrtak u Kustilju biti JI do 5m/s  Smiley   Eto povoda za okupljanje (bar za one koji imaju slobodnog vremena)... Praticu prognozu ovih dana pa u slucaju (nedaj Boze) promene javicu... Poz svima!!!  Cool
Sačuvana

if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid Cheesy
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 19 Januar 2008, 19:25:33 »

Treba videti odmah unapred (iako to tesko da i oni mogu prognozirati), da mozemo bar da se nadamo Smiley
Ako ne budem radio (a verovatno necu), idemo! Smiley
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 19 Januar 2008, 19:31:02 »

evo meteograma za Kustilj... Pogledaj na 132-gi sat... JI   Smiley

* 16621279_metgram.gif (32.1 KB, 694x787 - pregledano 62 puta.)
Sačuvana

Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 19 Januar 2008, 19:39:21 »

Samo neka tako ostane. Sutra je takodje jako lep dan, planiraju preko 15 stepeni, pa cu ja izaci malko iznad kuce da se igram, pre no sto odemo na ozbiljnije letenje.
Svakako treba ponovo da razmrsim konce. Cistio sam krilo, sija se ne mozes gledati u njega Smiley nakon onog oranja koje sam overio, praveci tebi drustvo.
Ubacio sam ga u ves masinu... druze moj, jedva je stalo unutra... uh.
Ti mi rece da ne stavljam deterdzent... morao sam dva ispiranja da radim sa centrifugom... kao da perem belinu... uzas.
Svakoga dana se nesto novo nauci o paraglajdingu... Smiley
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #4 poslato: 19 Januar 2008, 20:49:16 »

A sta kazete sutra za Bukovac (onu veliku padinu preko puta one nase stare) ili Vrdnik (Brankova padina kod ribnjaka)?
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 19 Januar 2008, 23:53:43 »

Pa moze, nije ni to lose za sutra, da se ispuni dan, jer bice lep kazu. Samo da vidimo smer vetra, pa cemo odluciti. Ja sam za Smiley
Sačuvana

milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 20 Januar 2008, 00:03:00 »

jbg ja ne mogu sutra...
Sačuvana

Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 20 Januar 2008, 10:37:06 »

Znam da si ti jos uvek tamo.

Ovde je padala kisica jutros. Videcemo malko kasnije. Najverovatnije cu ja ici, za druge cemo videti.
I u cetvrtak je jedino bitno da ne pada. Tempratura ce biti OK, vetar izgleda isto tako, ali samo da ne bude padavina, tj da ne iznenade kako znaju.
Videcemo...
Sačuvana

milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 20 Januar 2008, 11:00:01 »

ovde se razvedrilo, sija sunce, temperatura je oko 12
Sačuvana

Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 20 Januar 2008, 11:29:27 »

Nasao sam jednu novu padinu! Odoh da proverim to. Desetak km odavde je. Snimicu i sve ostalo. Za zapadni vetar kao osnovni, a radi i za jugozapad i severozapad takodje.
Ovde je jos uvek oblacno, ali toplo. Kao da ce.... one stvari da padaju sa neba.
Moram otici ovo da proverim. Poznajem taj teren i ako je dobar vetar, za jedrenje je savrseno. Ne verujem da ce danas biti tih uslova, ali treba i tu padinu probati. Tamo do sada niko nije leteo.
Tetka ima vikendicu tamo... techa je redovno gore, pa eto prilike da ga posecujem Smiley
To je kod manastira Krusedol. Razmisljao sam o tome ranije, ali nisam bio nikada da proverim.
Sačuvana

milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 20 Januar 2008, 12:46:43 »

Ponesi i fotoaparat... Javi kada proveris
Sačuvana

milos sky
Roda

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 20 Januar 2008, 12:52:44 »

Gledam na GE-u manastir ali ne mogu da skontam na sta mislis, koju padinu...
Sačuvana

Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 20 Januar 2008, 15:41:16 »

Sad ces da vidis drze moj... hehe... Smiley
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!