Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 09:16:50 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Novi Novosadjanin  (Pročitano 1203 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« poslato: 07 Januar 2008, 08:17:56 »

Ceo zivot sam voleo planine, ziveo u blizini planina. Nikada nisam ni sanjao da bih mogao da zivim u ravnici. Uostalom, nikada nisam ni sanjao da cu leteti... Sve se to jednostavno dogodilo Smiley

98. sam se susreo sa paraglajdingom na takmicenju u Ivanjici, zaljubio se i iste godine poceo da letim na Zlatiboru pod budnim okom guru Bujketa. Za vreme bombardovanja sam ucestvovao u odbrani zemlje i obnovi porusenog, a posle pacifikacije upisao Istoriju u Beogradu. Smiley

Preseljenje u Beograd je proredilo letenje. Malo sam ucio Smiley Radio sam na Radio INDEXU, bavio se web desing-om, montazom reklama, izlazio, jurio za suknjama Smiley... Prolece i leto provodio u Baru i kojekuda po obali...

Pre vise od godinu dana odlucih da se preselim u NS i okoncam studije, koje su sada vec skoro pri kraju. Prijatelji vinogradari su me vodili po Fruskoj gori, napravio sam par desanta u okolini Kamenice, trezan, naravno Smiley Letim Edel Sabera koji je ove godine napunio 10. rodjus.. Smiley

Posto vidim da ovde ima sugradjana sa kojima delim istu ljubav, odlucih da se javim i uzmem ucesca u akcijama i druzenju.

Veliki pozdrav!!!

Darko Kovacevic
Sačuvana
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 07 Januar 2008, 11:01:40 »

Dobrodosao druze! Smiley
Svakako je lepo cuti da ima jos ljudi u NS-u koji vole letenje glajderom... polako ali sigurno se zahuktava sve to i ovde.
Bice prilike, videcemo se i upoznati.
Ovde ces pronaci veliki broj korisnih informacija, kao i interesantnih ljudi spremnih u svakom trenutku za akciju Smiley
Licno mi je drago da nas ima sve vise, ne samo ovde, vec uopste.

Dobrodosao jos jednom! Smiley

Nebojsa Kovacevic
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« Odgovor #2 poslato: 07 Januar 2008, 11:58:29 »

Prezimenjace Smiley

Hvala na dobrodoslici. Da, ima nas sve vise. Razvija se stvar. Kada sam ja poceo bio sam jedan od najmladjih, sve je funkionisalo na principu sekte sa nekoliko gurua Smiley

Sada vec imaju ozbiljne skole zasnovane na pedagoskim metodama. Organizovana takmicenja... Ozbiljniji je pristup, ali ima jos mnogo da se radi. Verujem da ce sve to doci porastom zivotnog standarda, optimizam Smiley

Ja sam uvek za akciju. Uglavnom sam zatrpan knjigama i papirima, buljim u monitor, a mrzi me vec duuugo da lutam sam po Fruskoj. Tako da kada odlucis/te, zovite. 062-11-50-776 . Demotorizovan sam, vec duze vreme, pa mi trekking nije strasan, cak je i pozeljan Smiley

Jos jednom hvala na dobrodoslici.

Darko
Sačuvana
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #3 poslato: 07 Januar 2008, 21:16:29 »

Matori dobrodosao u NS i u JV jato.U NSu se okupila vec lepa ekipa zaljubljenika i svi su spremni za neke nove akcije.Zahuktava se polako i imam osecaj da cemo napraviti pravu stvar.
Uskoro cemo da pravimo novo okupljnje pa ces i ti biti pozvan na upoznavanje sa ekipom.
Sve opusteni i pozitivni ljudi.Ako si i ti takav svidece ti se ekipa.
Poz do vidjenja i jos jednom dobrodosao.
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« Odgovor #4 poslato: 08 Januar 2008, 18:02:41 »

Hvala, jos jednom. Javite kada bude okupljanje, mozemo se i neformalno naci u gradu neko vece, otici na pice, etc..... Svakako se javite. Fixni je 633-53-63, mob 062-11-50-776.

Cujemo se, vidimo se Smiley
Sačuvana
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #5 poslato: 09 Januar 2008, 23:24:14 »

Cao Dare, dobro nam dosao Cheesy

Iz dana u dan sve vise Ns-ovca hehe, nikad manje planina nikad vise zaljubljenika. Odlicno drago mi je da je tako. Ako si u Bg-u javi se za neko okupljanje.

Pozz Djole
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« Odgovor #6 poslato: 10 Januar 2008, 03:10:32 »

HeyDjole!

Hvala na dobrodoslici!!!!

Forum je sjajan! Tek sam, na zalost, nedavno naleteo negde na link, ne secam se vise ni gde, potpuno sam odusevljen, brije iz njega ona prava pargliding energija, kao da smo na brdu Smiley Mozes slobodno otvoriti temu da u njoj razapnemo satore i skupimo se oko vatre Smiley

U Beogradu sam posle 7. februara (ispitni rok), do tada sam u stanju erudicije i kontemplacije Smiley , a imam jos i nekih 300 cuda zapocetih kojima pomeram dead line-ove Smiley i koje treba pozavrsavati. U kontaktu smo sada, a u februaru se svakako vidimo.

Sve najbolje!

Darko
Sačuvana
Makarije cudotvorac
Galeb
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 11 Januar 2008, 20:11:25 »

Darko, kao shto rekoshe momci dobrodosao,verujem da cesh se setiti o kome se radi,upoznali smo se i pricali pre mesec dva u pivnici kada si bio u Beogradu,ti, Bujke,tvoja devojka i moja malenkost....Drago mi je shto si pristupio forumu,ima tu mnogo dobrih ljudi videcesh i sam tako da.....
Dobro je shto se dobro shiri...Pozdrav

Zare
Sačuvana

odelimo vreme na najsitnije komade i konzumirajmo svaki ponaosob sa najvecim uzivanjem...
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« Odgovor #8 poslato: 11 Januar 2008, 21:11:16 »

Zare, Cheesy Cheesy Cheesy

Nisam ni naslutio da se ti krijes iza legendarne uloge Bate Zivotinje SmileySmileySmiley
Hvala na dobrodoslici. Naravno da se secam, vidjamo se ponovo tamo u februaru. Mada mogao bi da nahvatas Bujketa, pa da dodjete u goste, da napravimo neku akciju na Frusku, Titel... Najavljivao mi se on za prosli vikend ali je slavio u Uzicu. Bicemo u kontaktu. Moj msn je darkokvcvc@yahoo.com, na skype je darkokvcvc user...
Cujemo se!

Veliki POZDRAV!!!!

Darko
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!