Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 08:49:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: ko za sta se bori...  (Pročitano 383 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
raketa
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Ozone
Marka: R10.2

« Odgovor #15 poslato: 17 Decembar 2011, 21:04:36 »

Sto se tice sigurnosti R10.2 mislim da se tu previse digla nepotrebna prasina.

Po mom misljenju problem je do pilota a ne do krila, jer pretjerano forsiranje moze i na ENB krilu
da izazove tesko sranje.

pozzz
roket
Sačuvana

Trazim shemu da se preselim u Interlaken Cheesy predlog?
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #16 poslato: 17 Decembar 2011, 21:05:10 »

Ko su oni? E sad si me zateko Smiley Smiley Smiley Ne mislim bas ni na kog direktno, jednostavno mislim na razvoj situacije koji ima za posledicu mogucnost da se odredjene karakteristike glajdera indirektno zabrane. Konkretno mislim na pomeranje A kanapa unazad sto, opet po meni, ima niz dobrih posledica. Mozda sam ja naivan, ali zaista sam siguran da Ozone nece da izbaci krilo za koje smatra da je nebezbedno , lose krilo ih kosta mnogo vise nego to sto imaju koristi da nekom uvale par krila. Ozonovci medju sobom imaju barem desetak diploma iz tehnickih nauka, par doktorata iz aerodinamike i mnogooooogo iskustva. Da ne govorimo kakvi letaci su im u dizajnerskom timu. Sve to zadnjih godina rezultuje uspehom koji su ostvarili.

Da napomenem, da pored svega toga sto ih toliko branim ne letim Ozona, (imao sam Rusha1 kojim sam bi vrlo zadovoljan) i nemam nameru da mi sledece krilo bude Ozone. Samo zato sto u handlingu trazim nesto drugo sto mislim da mogu da nadjem na drugim krilima. Nikako zbog bezbednosti.
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!