Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 08:44:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: JuventusVentus Paraglajding portal www.juventusventus.org/pg

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Prilaz za sletanje... sta je to?  (Pročitano 221 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« poslato: 15 Decembar 2011, 13:19:09 »

Zaista ne razumem o kakvoj grupi "pilota" se radi ovde ali ovo je jezivo...

Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
nelche
Patka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 15 Decembar 2011, 16:14:28 »

dosta slican teren kao i u kresevu kod sarajeva ali nije....
zasto odgovaram na ovaj post ?
nekada davno sam bio tamo na nekom takmicenju...
posto se spremao FEM organizator je odlucio da nas ATRAKCIJE radi prebaci na nize brdo tik iznad naselja tako da prelecemo naselje i slecemo na stadion,poleteo je ovuka zatim jos jedan dva pilota i ja negde u toj masi,za vreme poletanja morao sam se koncentrisati na ovoga iza ledja koji me izgurava jer je vec krenulo s ledja da duva-jedva sam poleteo,iz vazduha sam video ovukine kolapse i padanje medju visokonaopnske vodove u centar naselja...tiha jeza.....gledam drugog koji isto na kraj sela pada - o sletanju ni reci...skupim se ko zec da dovatim stadion al odgurava me u bok na kraj sela i tako borim se drsko ka stadionu i dovlacim se ,jednog momenta ispod mene strsi armatura metar iznad temelja pocete ogromne kuce,nesto zvirnjam gde da sletim stadion jos daleko ja nizak i okrenem na zicu teniskog igralista gde se i okacih.....
dan ranije polece 37 pilota pre mene sa travnjaka 5x5 metara nema vise mesta - potom poletim ja motam desno on ide levo ja desno on nece pogledam i sledim se...na levoj galeriji smotuljak bodljikave zice ...srecom levo od mene usred sume travnata rupa i nekako polustolirajuci kupolu svucem se dole....ni dan danas mi nije jasno kako bas ja da pokupim to klupko bodljikave zice ostatak ratnog vihora na debeljaku iznad kreseva Huh?
nema veze bitno je da se jos leti...
NIKAD NIJE KRIV ORGANIZATOR - UVEK JE KRIV PILOT POJEDINAC KOJI POLECE ili ne polece.....
pozdrav
zux
Sačuvana
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže Van mreže

Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik

« Odgovor #2 poslato: 15 Decembar 2011, 17:19:03 »

Kod ovih valjda vazi pravilo: Sletati niz vetar. Po principu kao sto Englezi voze kola: Voziti levom stranom. Huh? Undecided

Valjda nije niko strado od struje. Ovaj tandem na pochetku je "samo" spoio faze, al to je ok ako se samo tu zatvorilo strujno kolo.
Kad se drugi okachio, pomislio sam sad vishe nema struje, dobro je sto je ovaj prvi napravio havariju pa izbio osigurach/rastavljach. Al ono... sad Valjda nije proshlo kroz kanape pa kroz njega pa kroz banderu na zemlju Huh?
Ma uzas!

Sačuvana

Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis.
Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes Smiley
flyrabit
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Biće
Marka: Biće

Carepe diem.

« Odgovor #3 poslato: 15 Decembar 2011, 23:48:40 »

U Kreševu sam leteo zmajem 86-87. godine ali nisam ni pomišljao na stadion već sam jednom sleteo na kraj sela ( kako kaže Zux ) a drugi put na brdo iznad Kreševa ( Turanj ). Za informaciju, Kreševo jeste malo ali je opština, koja je pre rata imala oko 3500 stanovnika. a sada možda nešto više.
Sačuvana

Iskoristi dan - ko zna koliko ih je još preostalo ;-)
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!