dosta slican teren kao i u kresevu kod sarajeva ali nije....
zasto odgovaram na ovaj post ?
nekada davno sam bio tamo na nekom takmicenju...
posto se spremao FEM organizator je odlucio da nas ATRAKCIJE radi prebaci na nize brdo tik iznad naselja tako da prelecemo naselje i slecemo na stadion,poleteo je ovuka zatim jos jedan dva pilota i ja negde u toj masi,za vreme poletanja morao sam se koncentrisati na ovoga iza ledja koji me izgurava jer je vec krenulo s ledja da duva-jedva sam poleteo,iz vazduha sam video ovukine kolapse i padanje medju visokonaopnske vodove u centar naselja...tiha jeza.....gledam drugog koji isto na kraj sela pada - o sletanju ni reci...skupim se ko zec da dovatim stadion al odgurava me u bok na kraj sela i tako borim se drsko ka stadionu i dovlacim se ,jednog momenta ispod mene strsi armatura metar iznad temelja pocete ogromne kuce,nesto zvirnjam gde da sletim stadion jos daleko ja nizak i okrenem na zicu teniskog igralista gde se i okacih.....
dan ranije polece 37 pilota pre mene sa travnjaka 5x5 metara nema vise mesta - potom poletim ja motam desno on ide levo ja desno on nece pogledam i sledim se...na levoj galeriji smotuljak bodljikave zice ...srecom levo od mene usred sume travnata rupa i nekako polustolirajuci kupolu svucem se dole....ni dan danas mi nije jasno kako bas ja da pokupim to klupko bodljikave zice ostatak ratnog vihora na debeljaku iznad kreseva

nema veze bitno je da se jos leti...
NIKAD NIJE KRIV ORGANIZATOR - UVEK JE KRIV PILOT POJEDINAC KOJI POLECE ili ne polece.....
pozdrav
zux