Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 08:37:56 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Penis bonus, pax in domus!!

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Neshto o vimeu  (Pročitano 408 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Parapumpkin
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Model: Rush 2
Marka: Ozone

« Odgovor #15 poslato: 08 Decembar 2011, 18:50:05 »

ma katostrofa...i opet moram sve sama da radim.. rolleyes rolleyes

Tako ti je to, ako hoces da se nesto uradi, uradis ga sama. Wink
Sačuvana

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« Odgovor #16 poslato: 08 Decembar 2011, 19:47:47 »

Hej društvo !!!  Lako je nama da pametujemo, Igor zna kako mu je  desant . Večeras sam slučajno spomenuo drugaru koji ima više iskustva sa tim sranjima od preko i izgleda da stvari i nisu tako bezazlene . Ako Vimeo pokrene postupak u zemlji u kojoj se nalazi (registrovan) , nadležni sud donosi presudu koja se našima šalje samo na izvršenje . Zato brate Igore , moj ti je savet da porazgovaraš sa nekim ko se razume u te stvari , a nama tvojim drugovima sa foruma ne zameri što bi svi želeli da unovčiš taj vodeo po svaku cenu i kopiš sebi i Ivy novi gljder , sistem , put oko sveta ,... rolleyes
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže Van mreže

Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik

« Odgovor #17 poslato: 08 Decembar 2011, 20:06:15 »

Drug Mirche, objasni ti to Ivy. Ja jednostavno ne znam vishe kako to da izvedem Cry
Sačuvana

Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis.
Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes Smiley
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« Odgovor #18 poslato: 08 Decembar 2011, 20:17:00 »

Igore , kad su pare u pitanju uglavnom svi mi isto reagujemo  glajder , zato Ivy ne mogu ništa da zamerim . U nijednom trenutku nisam pokušao da te odbovorim od moguće prodaje , para uvek treba , samo sam te posavetovao da se obratiš nekom ko je kompetentniji od nas sa foruma , jer mi svi navijamo za tebe i Ivy , što znači rasuđujemo emocijama , a realnost može da bude sušta suprotnost .  Undecided
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
Ivy in the sky
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Rush
Marka: Ozon

« Odgovor #19 poslato: 08 Decembar 2011, 20:24:40 »

mnogo je to sve labavo  police
Sačuvana

Zivot je lep!!
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže Van mreže

Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik

« Odgovor #20 poslato: 08 Decembar 2011, 20:46:04 »

Moze, posavetovacemo se sa nekim advokatom, ali advokata Ivy da plati!!! laugh
Pa da, bolje platiti advokata za savet, nego advokata za rochishte Grin
Sačuvana

Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis.
Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes Smiley
joker
Roda

Van mreže Van mreže

Model: Sport 2
Marka: Airwave

« Odgovor #21 poslato: 09 Decembar 2011, 10:41:11 »

Saradjujem sa jednom stock agencijom koja se bavi prodajom fotografija preko interneta, pa znam kako funkcionisu stvari oko autorskih prava.
Posto sam imao nekoliko "kradja" fotografija, kontaktirao sam advokata koji radi samo te stvari. To je advokat Stojkovic. Meni su iz njegove kancelarije pomogli, bili vrlo korektni u jednom slucaju gde sam ih pitao samo za savet, a pomogli su i drugim fotografima iz Srbije koji su imali problema sa autorskim pravima.
Pozovi coveka i neces se pokajati (mislim da je Stojkovic akvokat blic novina, sto znaci da su ozbiljni).
Kontakt ces naci na temi, ima sajt, ali je menjao nesto kad sam zadnji put gledao, pa bolje prelistaj temu:
http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=27195&st=0&start=0

Advokat ce ti verovatno reci da se ne kacis s njima i da odustanes od svega, ali bolje proveri, mozda postoji neka zackoljica u "Terms of service".

p.s. nemoj da im saljes e-mail pre nego ih pozoves telefonom, jer najverovatnije nece odgovoriti.

E sad, da ti kazem moje misljenje. Ove stock agencije sa kojima radi dosta ljudi iz Srbije, uopste nisu za zezanje. Ako stavis fotografiju da se prodaje kao ekskluzivna (da prodajes samo preko njih i nigde i nikako vise), a ipak je prodas nekom bez posredstva te agencije, imas velike sanse da popijes tuzbu. Proveravaju fotografije i ako se neka nadje na sajtu, a oni je nisu prodali, pustice tuzbu bez obzira da li si iz Srbije, Tadzikistana, Somalije... Ne verujem da ima neke razlike izmedju vimea i ovih agencija. Verovatno isto rade.

Mozes da rizikujes i ponadas se da ces video dobro prodati, a da ga ipak ne odgleda veliki broj ljudi tamo gde je prodat, pa da ovi iz vimea imaju manje sanse da primete Grin
Sačuvana

Ivy in the sky
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Rush
Marka: Ozon

« Odgovor #22 poslato: 09 Decembar 2011, 14:07:25 »

non-exclusive

je jedina reč na koju tu treba obratiti pažnju i kraj priče  police
Sačuvana

Zivot je lep!!
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

Model: Sigma 5
Marka: Advance

« Odgovor #23 poslato: 10 Decembar 2011, 00:10:09 »

Pre nekog vremena citao sam blog cure koja je snimila koncert Amy Winehouse u Beogradu, pa je postavila na youtube i onda je posle prodala prava nekome i imala je neki problem sa YouTubom ali se nesto ne secam sta je bilo i kako je zavrsilo. Aj probacu da nadjem link pa da ti prosledim.
Sačuvana

Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

Model: Sigma 5
Marka: Advance

« Odgovor #24 poslato: 10 Decembar 2011, 00:18:55 »

Evo pogledaj ovde, ja sam citao na srpskom pa me sad mrzi da citam detaljno na engleskom a i spava mi se. Ti procitaj dalje sta je bilo.
http://iva-is.me/blog/2011/06/21/amy-winehouse-just-friends-disabled/
Sačuvana

Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!