citat-
Kao prvo, na svakom forumu ili sajtu , neregistrovani članovi mogu da vide samo neke teme i ne mogu da vide lične podatke članova !
Kao drugo, mislim da je to slučaj i sa našim forumom , ako grešim hvala na upozorenju !!! Mada neverujem da je Đole napravio toliki previd pri pravljenju foruma, ako jeste, meni je to nezamisliv propust .
*nabrzaka sam pregledao forum u svojstvu -gost- i video sam par tema (nisam zalazio dublje) gde ima brojeva telefona i ostalog privatluka. sto se tice direktnog pristupa clanovima i podacima clanova vidim da nije moguce bez registracije,ali da bi se registrovao neprolazis kroz nikakvu proveru (osim slova za blokadu robota). mozda ovo zvuci paranoicno ali iako je ovo forum namenjen druzenju (zar svaki forum nesluze zato) vremenom i porastom interesovanja kako dolazi do sirenja clanstva tako dolazi i do porasta onih koji bi da forum ugase (spam je samo jedan od napada).
*nezelim da nesto pametujem ali mi je drago da ste poceli i o bezbednosti samog foruma da komentarisete.