Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 08:36:48 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Problemi sa spam porukama !  (Pročitano 508 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Miša
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3
Marka: Airwave

« Odgovor #15 poslato: 08 Decembar 2011, 19:24:38 »

Marko, a el mogu da nas zatrpaju sa nebrojeno mnogo tih bezveznih poruka???
Poz. od opreznog i sumnjičavog Miše Huh? Huh? Huh? Grin Grin Grin
Sačuvana
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« Odgovor #16 poslato: 08 Decembar 2011, 19:33:15 »

Mišo , ako Đole prihvati ovo što sam ja predložio , onda ne mogu . Naime , ako novi članovi čekaju na odobrenje članstva od strane Urednika foruma u tom slučaju Urednici foruma neodobravaju (brišu) spamove koji se pojavljuju . Do sada su se spamovi direkno registrovali na forum , pa je ta anomalija bila direkno dostupna članovima foruma , jer urednici foruma nisu fizički mogli da postignu da obrišu najezdu spam poruka.
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #17 poslato: 08 Decembar 2011, 19:39:05 »

Sumnjam Miso da ce to da se dogodi. Ostalo je Mirce lepo objasnio. Uh, pogodih imena Smiley
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 09 Decembar 2011, 10:37:30 »

Citat
Pumba: Sad sam proverio, licni podaci članova ne mogu da se vide ako niste registrovani.

Što se tiče tema na forumu , pregledao sam sve teme i došao do zaključka da Mi na forumu nemamo potrebe za skrivanjem određenih tema od neregistrovanih članova, osim jedne i to ove " forum podrška " . Na ovom mestu trebaju da budu sve teme vezane za rad , raspravu , dogradnju , unapređenje foruma i kao takav odeljak netreba da bude dostupan neregistrovanim članovima foruma . Ukoliko neko od registrovanih članova foruma započne temu koja se odnosi na rad i funkcionisanje foruma , a nije u ovom odeljku , Urednici foruma takvu temu trebaju premedtiti upravo ovde i na taj način zaštititi aktivnosti članova foruma od očiju posetioca foruma .
Ako neko smatra da postoji još neka tema koja bi trebala da bude skrivana , neka napiše u postu .
Sačuvana

coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #19 poslato: 09 Decembar 2011, 10:52:15 »

mozda i tema Predstavi se.... ne bi trebala da bude dostupna ne registrovanim clanovima?
Sačuvana

djrakac
Roda

Van mreže Van mreže

Model: omega3
Marka: advance

« Odgovor #20 poslato: 09 Decembar 2011, 11:20:12 »

citat-
Kao prvo, na svakom forumu ili sajtu , neregistrovani članovi mogu da vide samo neke teme i ne mogu da vide lične podatke članova !
Kao drugo, mislim da je to slučaj i sa našim forumom , ako grešim hvala na upozorenju !!! Mada neverujem da je Đole napravio toliki previd pri pravljenju foruma, ako jeste, meni je to nezamisliv propust .

*nabrzaka sam pregledao forum u svojstvu -gost- i video sam par tema (nisam zalazio dublje) gde ima brojeva telefona i ostalog privatluka. sto se tice direktnog pristupa clanovima i podacima clanova vidim da nije moguce bez registracije,ali da bi se registrovao neprolazis kroz nikakvu proveru (osim slova za blokadu robota). mozda ovo zvuci paranoicno ali iako je ovo forum namenjen druzenju (zar svaki forum nesluze zato) vremenom i porastom interesovanja kako dolazi do sirenja clanstva tako dolazi i do porasta onih koji bi da forum ugase (spam je samo jedan od napada).
*nezelim da nesto pametujem ali mi je drago da ste poceli i o bezbednosti samog foruma da komentarisete. Smiley
« Poslednja izmena: 09 Decembar 2011, 11:37:10 djrakac » Sačuvana
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 09 Decembar 2011, 13:46:57 »

Coik , slažem se sa tvojim predlogom .

Djrakac , ako sam dobro razumeo prelistavao si odrećene teme i u postovima si nalazio brojeve telefona i ostale privatluke članova foruma ?! Ako ima tako nešto , to je uglavnom u malim oglasima ,predlažeš da i ova tema ne bude dostupna gostima foruma ?!

Smatram da ako neko od članova svoje lične podatke rasipa po ostalim temema , ima razloga što je to uradio i da sve moguće konsekvence preuzima na sebe . Mislim da niko nema volje da glumi policajca i štiti bilo kojeg člana foruma , više nego što bi to hteo sam član . Ako mislite da i taj segment foruma može da se uredi na neki način, izvolte predložite zato smo i pokrenuli temu .
Sačuvana

djrakac
Roda

Van mreže Van mreže

Model: omega3
Marka: advance

« Odgovor #22 poslato: 09 Decembar 2011, 14:24:04 »

-Djrakac , ako sam dobro razumeo prelistavao si odrećene teme i u postovima si nalazio brojeve telefona i ostale privatluke članova foruma ?! Ako ima tako nešto , to je uglavnom u malim oglasima ,predlažeš da i ova tema ne bude dostupna gostima foruma ?!

*mali oglasi zato i sluze da ostavis kontakt tako da svesno javno objavljujes svoje licne podatke, i kao tema mali oglasi bi trebali da budu dostupni i gostima jer naravno to i ciljl oglasavanja.

*ja bi forum gledao kao kucu koja ima dvoriste, u dvoriste bi mogao gost (i nezvani) da udje ali nebi mogao da udje u kucu (u kucu naravno da nepustamo nekog koga neznamo) ali bi gost kaoko je u dvoristu mogao da zaviri u kucu i da vidi o cemu se to radi ali ako zeli vise morao bi se upozna (registruje) ukucanima.ovako je sve na izvolte (sto i nije tako lose) ali polako se postavljaju pitanja ko je clan i koji je cilj i svrha nekih clanova (ako su uopste clanovi) na forumu.

-Smatram da ako neko od članova svoje lične podatke rasipa po ostalim temema , ima razloga što je to uradio i da sve moguće konsekvence preuzima na sebe . Mislim da niko nema volje da glumi policajca i štiti bilo kojeg člana foruma , više nego što bi to hteo sam član . Ako mislite da i taj segment foruma može da se uredi na neki način, izvolte predložite zato smo i pokrenuli temu .

*slazem se potpuno sa ovim, i mislim da forum i sa ovakvom opcijom privatnosti dobro radi. mali problemi sa spamom neverujem da mogu da naskode nesto. koliko vidim nije se desavao Folding.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!