Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 08:23:50 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: ANKETA : ŠTA ZA VAS PREDSTAVLJA FORUM ?!  (Pročitano 477 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« poslato: 29 Novembar 2011, 17:24:41 »

Poštovani drugari sa foruma , palo mi je na pamet da započnem ovu temu u nameri sagledavanja vaših stavova , potreba i očekivanja vezanih za forum JV . Na osnovu vaših komentara  olakšaćemo rukovodstvu da forum unaprede i dorade po meri članova . Svaki komentar je dobro došao ,... neodazivanje na  anketu podjednako daje jak signal rukovodstvu koliko vam je uiopšte stalo do foruma ili na njega gledate kao na dnevne novine . U svakom slučaju iskoristite vaše pravo i odlučite sami dali će te da pišete ili ignorišete napore za unapređenje foruma .
Srdačan pozdrav .
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #1 poslato: 29 Novembar 2011, 18:02:02 »

Pozdravljam tvoju inicijativu Mirče.

Oglasite se pa da se bacimo na posao(od januara - jer sam tokom dec u Maroku) Tongue
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #2 poslato: 29 Novembar 2011, 20:24:28 »

Vrlo bitna stavka je da je forum jedino mesto gde potencijalni letaci mogu da dobiju informacije o paraglajdingu i o tome kako poceti. Skoro mi se jedan ucenik zalio da je za nekog ko ne zna nista o paraglajdingu vrlo tesko naci dobre informacije na internetu. Forum je, na zalost, jedino mesto gde je tako nesto iole moguce. Informacije na sajtovima klubova nisu preterano opsirne.

Ono sto bih ja voleo da vidim na forumu je pre svega vise tema i razgovora o tehnici letenja. Na kraju, to i treba da bude centralna tema ovog foruma. Moj utisak je (mozda gresim) da takve teme budu aktuelne vrlo kratko vreme i da naidju na slab odziv, pa verovatno i to delimicno  odbija forumase da pokrenu takvu diskusiju.

S druge strane, voleo bih vise tehnickih tema o nasim letilicama, ja nemam meru kad je o tome rec pa verovatno umem i da preteram, meni nikad dosta toga  Embarrassed

Bilo bi lepo da svako ko ima bilo kakvo pitanje vezano za tehniku letenja, konstrukciju i aerodinamiku ili bilo sta slicno otvori temu o doticnom pitanju. Opet, moj je utisak da se ljudi ustrucavaju da urade tako nesto. Ni jedno pitanje nije glupo, uvek je bolje pitati i razjasniti stvari... Mislim da je to glavna stavka koja bi poboljsala kvalitet foruma jer direktno pruza izvor znanja kako za one koji su vec na forumu tako i za pocetnike koji traze informacije o letenju.

Kao uzor, po meni, svakako treba uzeti www.paraglidingforum.com kao izvanredan izvor informacija o paraglajdingu. Mozda treba kopirati interesantne teme sa njega i zapoceti ih ovde.
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 15 Decembar 2011, 21:51:04 »

Posle 16 dana, ova tema je pregledana 125 puta, a odziv 0 (nula), pri tome neračunam Đoleta i Marka !
Nebi da budem negativan, forum nam je odličan i ništa ne treba menjati, rukovodstvo se nema zbog čega brinuti jer niko nije imao primJedbi, kao i članovi " najbolji su " jer nisu zahtevni i sve im je potaman .
Shodno ovim pozitivnim zaključcima dolazimo do toga da je svima sve super, zato zaključavam temu. Lips Sealed
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #4 poslato: 20 Januar 2012, 00:30:03 »

1. put vidim? shocked Gde je anketa?
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!