Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 08:05:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: JuventusVentus Paraglajding portal www.juventusventus.org/pg

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Brankovac, Fruska Gora  (Pročitano 3081 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Branko76
Roda

Van mreže Van mreže

Model: Epsilon 4
Marka: Advance

Advance

« Odgovor #15 poslato: 17 Decembar 2007, 15:08:49 »

Mnogo lepo izgleda, ali kao što Darko kaže ako izgubiš visinu, bojim se da bi i ona livadica bila daleko.Taj teren dobro znam, živeo sam u Vrdniku, na 6km odatle, razmišljao sam o toj lokaciji kao mestu za letenje, al nisam baš siguran da bih ja bio taj koji bi prvi isprobao teren, iako još hvala bogu nisam skidan sa drveta Cheesy
No u svakom sluèaju sam raspoložen da se dogovorimo i zajedno odemo da obidjemo sva ta mesta.
Pozdrav!!
Sačuvana

snovi o letenju polako postaju stvarnost...
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 17 Decembar 2007, 18:29:17 »

Gledao sam ja neke vojne karte... izgleda da je sumovito... u svakom slucaju previse za nas hobi. Bez obzira, treba otici kad smo vec blizu, pa videti. Tako ce i biti. Onda cemo imati pravo stanje.
Najbolje je ipak od Brankovca i Crvenog Cota prema Beocinu...
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
Sale
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Vista
Marka: APCO

« Odgovor #17 poslato: 22 Decembar 2007, 12:04:08 »

Juce sam prosao preko Venca i videh skretanje prema Brankovcu, ali tamo stoji znak zabrane saobracaja. Moze li se tuda ili ne i koliko ima da se vozi tim puticem. Ono sto mi se na fotkama ne svidja nije suma, nego sto su naspram padine druga brda tako da ako iscuris ides u jarugu u kojoj hmmmm, kazu da u takvim jarugama zivi rotor koji jede paraglidere. Otici cu ja do tamo mozda vec u utorak 25.12. da zadovoljim svoju radoznalost, naravno bez opreme da ne padnem u iskusenje....
Sačuvana

Cheesy
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 22 Decembar 2007, 15:23:43 »

Moze tu da se vozi, ali ne kamion i slicno. Autom mozes, iako treba voditi racuna jer je put zaista los. Od iriskog Venca to Brankovca ima 7km mislim ili tako nesto. Naici ces na raskrsnicu, tj skretanje za Vrdnik. Od te raskrsnice do Brankovca ima 1,5km... nije daleko sve to.
Tek kada se popnes na uzvisenje, imaces pogled na ono sto se nalazi ispod.
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!