Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 08:03:19 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Karlovci, obronci Fruske Gore  (Pročitano 2417 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 17 Decembar 2007, 18:31:45 »

Sve cemo obici, nema da brinete. I tamo iznad Bukovca gde smo bili ranije... nedaleko, svega oko 200-300m dalje postoji daleko bolja dolina. Ima sume, ali je ona tek na ponekim mestima. U svakom slucaju, ima mesta za sletanje, a tamo sam vec leteo.
A uzivo je daleko bolje naravno.

Pozdrav!
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« Odgovor #16 poslato: 07 Januar 2008, 08:21:35 »

Citat: "live to fly"
Onda i ti Baki upadas u izvidjacku ekipu sa Milosem,Neletom i samnom!!!
Prvi lep dan akcija.

I ja se prijavljujem, ako ima mesta   Cheesy
Sačuvana
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 07 Januar 2008, 11:03:57 »

Ima mesta, ima Smiley Bices obavesten o tome u svakom slucaju.
Evo koliko vidim, sneg se topi... vreme je prolecu! Smiley Joooooj, bice ludoove godine osecam Smiley
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
DarkoK
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Edel Saber

« Odgovor #18 poslato: 07 Januar 2008, 12:03:28 »

Smiley Smiley Smiley Hvala, bice mi zadovoljstvo da vam se pridruzim Smiley Verujem u ovu godinu, a imam i neke planove koje bih rado podelio sa vama, ali o tome kada se sretnemo.. nadam se pre proleca Cheesy
Sačuvana
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #19 poslato: 07 Januar 2008, 21:17:34 »

Kao sto rekoh.ZAKUVAVA SE!!! Smiley
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 08 Januar 2008, 00:21:55 »

Bili smo Milos i ja danas na Fruskoj Gori... kao i uvek, pustolovina Smiley Cini mi se da smo bili neka vrsta sluzbe za uklanjanje vozila sa puteva Smiley
Ali smo obisli nekoliko mesta, dok nismo i najvaznije, jer se vec smrkavalo. Ali i to se planira. Kada izvidimo situacija i ja kao kamikaza isprobam sve padine, onda mozemo slobodno u letenje Smiley

Cujemo se, pa se vidimo! Smiley
Sačuvana

Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!