Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 08:02:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Karlovci, obronci Fruske Gore  (Pročitano 2417 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« poslato: 13 Decembar 2007, 19:16:35 »

Ljudi, ja letim vec neko vreme, a kod nas u Vojvodini na zalost sem ovih nasih Alpa fruskogorskih nema nista bolje... dok ne napravimo neku pracku da nas izbacuje u vazduh Smiley

Saljem u prilogu slike nekih mesta na kojima letim... visina nije neka, oko 200m, ali je dobro kada ima termike i ima finih pristupa za poletanje. A ako je vetar OK, nemoguce je ne poleteti iz prve Smiley

Uzivajte! I izvinjavam se unapred ako napravim rshum postavljanjem nekih poruka na mesta koja im nisu namenjena... jednostavno me ponese uzbudjenje, jer ovde sa vama... pa, osecam se vec kao da letim Smiley

Ajd pozdrav!

PS: zaboravih da napomenem da postoji pristup autom na svaku od ovih padina...

* IMG_00091.jpg (44.29 KB, 600x450 - pregledano 1117 puta.)

* IMG_00051.jpg (64.76 KB, 600x450 - pregledano 1122 puta.)
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #1 poslato: 13 Decembar 2007, 19:54:41 »

Extra, prelepo mesto za okupljanje JuventusVentusa.
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #2 poslato: 13 Decembar 2007, 22:40:15 »

To Neleeeeee!!!!
Bato znao sam ja da si ti to prosnjukao sve,video sam da imas volje kada smo bili iznad Bukovca.
Slike su prelepe i od utorka je toplije vreme.Mogli bih smo sa Brankom i ko bude jos raspolozen da odemo malko da se provozamo i obidjemo sve te startove da vidimo koji je za koji smer vetra,kakvi su uslovi za sletanje.Sve to lepo detaljno slikamo,isprobamo na licu mesta ako vreme bude dozvolilo i posatvimo na forum.
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 13 Decembar 2007, 23:00:48 »

Mene najvise interesuje da obidjem Brankovac sada, jer je to mesto na koje nisam isao, a pred nosom mi je... doduse 35km u jednom pravcu, ali ne racunaj sto ides nizbrdo Smiley
Mogli bi se tamo zaputiti. Bio sam milion puta, ali nisam od kada letim ovako, niti sam ikada gledao pravac vetra i ostalo.
Nesto ne predvidjaju bas lepo vreme, ali... to se moze iskoristiti da se pogleda izbliza... ili sacekati prolece, pa onda u napad. Kako god, ja sam za.

Jer slabo sam se kretao bilo gde, obzirom da sam vec na obroncima. Slike koje vidis su jako blizu mesta gde zivim, pa mi zaivde i letaci i radio amateri na poziciji Smiley
Zato nisam isao nigde dalje posebno. Sa ovom lokacijom, ako se motorizujem, nema da brinem za buducnost Smiley

Ove slike koje vidite su(prva za jugoistocni, a druga za severozapadni vetar). Samo pipnes krilo i to je to..
Sačuvana

eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 13 Decembar 2007, 23:10:43 »

Prvi lep dan i palimo na neku od njih i da vidimo Brankovac.Dolazimo Baki i ja po tebe kolima i idemo u izvidjanje i probu.
Nazvacu te ja jos da se dogovorimo.

Brankooooo javljaj se bog te lebov.Pa vidi nam padina pred nosom!!!!!!!
A mi ko muve bez glave.
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #5 poslato: 14 Decembar 2007, 04:26:33 »

Nele: "...a kod nas u Vojvodini na zalost sem ovih nasih Alpa fruskogorskih nema nista bolje..."

hehe

Gde su mladi tu je i šala - JuventusVentus Cheesy
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 14 Decembar 2007, 10:46:12 »

Kod mene sneg osvanuo, kao pretpostavljam i kod svih vas. No, bice bolje. Valja rasiriti krila, zakrpiti eventualne rupe, iustresti krilo od skakavaca koji vole da zarobljeni unutra grickaju platno za dorucak... iako posletnji itd Smiley
Jos cemo mi praviti haos ovde po padinama koje su nam blizu. Najveci problem fruske je sto je vecinom prekrivena sumom. Ali, zar nisam spominjao gradnju ppg sa MOTORNOM TESTEROM? Smiley Smiley
Sačuvana

Taki
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Makalu
Marka: UP

« Odgovor #7 poslato: 14 Decembar 2007, 11:29:54 »

Nele imas li slike sa Brankovca
Sačuvana
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 14 Decembar 2007, 20:40:23 »

Nemam slika odozgo, ali planiram da ih napravim da se vidi i to. To je najidealnije mesto veruj mi, sto se ovog dela nase zemlje tice. pogledacu, imam neke stare slike, pa cu skenirati... vracam se kasnije...
Sačuvana

Sale
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Vista
Marka: APCO

« Odgovor #9 poslato: 15 Decembar 2007, 15:28:40 »

Ej, a gde je ovo kod Karlovaca, mislim imam plac tu odmah i bas bi mi prijalo da malko odleprsam kad sam vec tamo
Sačuvana

Cheesy
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 15 Decembar 2007, 15:32:11 »

Znaci mi smo komsije ha!? Smiley E, bas lepo. javni se kad si tu, pa cemo se videti.
Kao sto vidis na slikama, naselje se vidi u podnozju. Ima dosta finih padina prema dunavu, ali je problem sto je ispod njih naselje.
Jos nekoliko padina je u blizini koje nisam probao Smiley
Stavicu neke slike severne strane danas...
Sačuvana

Sale
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Vista
Marka: APCO

« Odgovor #11 poslato: 15 Decembar 2007, 21:59:12 »

Kako da ti se javim covece. Ova jedna slika mi deluje jasna imam utisak da gleda ka dunavu preko one ciglane tu mi se cini da Dunav tako skrece. Ajd ostavi neki kontakt na forumu, ili kako god, pa kad naidjem do rancha cujemo se.
Sačuvana

Cheesy
Nele
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 15 Decembar 2007, 22:58:27 »

Nije to taj deo. Ovo je suprotan kraj, prema NS-u. No, videces, sve zavisi gde si tacno. Moj telefon je 064/266-4176.
Vazi, cujemo se!
Sačuvana

Branko76
Roda

Van mreže Van mreže

Model: Epsilon 4
Marka: Advance

Advance

« Odgovor #13 poslato: 17 Decembar 2007, 14:58:18 »

Odlièno Nele, i ja sam iz Novog Sada, i bilo bi super da se vidimo èim se vreme malo prolepša, baš me interesuje kako teren izgleda UŽIVO.Pozdrav!!
063 556 292
Sačuvana

snovi o letenju polako postaju stvarnost...
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 17 Decembar 2007, 16:06:10 »

Onda i ti Baki upadas u izvidjacku ekipu sa Milosem,Neletom i samnom!!!
Prvi lep dan akcija.
Sačuvana

Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!