|
Nele
|
 |
« poslato: 13 Decembar 2007, 13:02:28 » |
|
Pozdrav komplet drustvu!
Ja sam Nele i nalazim se u Sremskim Karlovcima... ili bolje NA Sremskim Karlovcima, na divnim proplancima Fruske gore. Inace sam dugogodisnji letac motornim zmajem... na zalost nikada svojom letelicom. A od ove godine, prikljucen paraglajdingu. Drago mi je cuti da ima toliko Novosadjana koji se bave ovim sportom. Svakako obecavajuce. No, da ne davim previse o tome, ono sto je bitno, jeste da se neki od nas, bavimo idejama paramotora. Ovu temu cu naceti kasnije van ovog pisanja.
Pozdrav svima!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
Model: Electron
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 13 Decembar 2007, 13:50:26 » |
|
Upoznaces puno ljudi slicnih sebi matori. Dobro dosao nam i vidimo se kao sto sam ti i rekao ovog vikenda ako ne na letenju onda makar negde da se nadjemo na picu u gradu. Upoznaces i ostatak NS ekipe sto na ovom forumu a sto na nasim buducim druzenjima koja smo od skoro poceli da praktikujemo. Aj uzdravlje Neso.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 13 Decembar 2007, 14:10:47 » |
|
Videcemo se naravno. U ovom periodu na zalost, vreme ne dozvoljava puno letenja... sto zbog vremena, sto zbog posla, ali... bar se mozemo malko 'prizemljiti' do proleca.
Pozdrav!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
Taki
Čovek ptica

Van mreže
Model: Makalu
Marka: UP
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 13 Decembar 2007, 15:39:47 » |
|
Nele dobro nam dosao
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 13 Decembar 2007, 15:49:19 » |
|
Dobrodosao na forum Nele.
Pozz Djole
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Van mreže
Model: Factor
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 13 Decembar 2007, 16:16:16 » |
|
Dobro nam doso Nele! I ja sam zainteresovan za ppg ali prvo da bolje naucim da letim bez motora. pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
Model: Electron
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 13 Decembar 2007, 23:05:41 » |
|
Evo doslo vece i citam sta se pisalo preko dana. I nemogu da vam opisem koliko mi je drago sto sam se setio Neleta jutros dok sam pio kafu i razmisljao "pa nemoguce da sam se setio svih vojvodjana,mora da koji fali".I upravo je on falio.Video ga dva puta u zivotu i oba puta na padini sa krilom.Skontao sam da je covek jedan od nas samo dok je progovorio. A sada vec citam o toliko dobrih ideja i planova,skontali se pumba,milos i on za sekund.Sanjali iste snove i imali iste vizije.Krenuli putem Zokija Marinkovica. Zoki!!! evo ti pojacanja Zokiiiiii.Imas 3 mlada coveka koji razmisljaju kao ti,nebeze od zuljeva na rukama i sitnih povreda od kojekakvih alatki.Sanjaju iste snove. Puno mi je srce drugovi.
Kud ti nejavi ranije druze.jbg ispravio sam gresku danas nadam se. P.S. Nezaboravi slike molim te.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 14 Decembar 2007, 04:34:57 » |
|
Pozdravljam Neletovu hiperaktivnost  24 poruka(i to kakvih) za manje od 24h!  Bravo care
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 14 Decembar 2007, 10:41:26 » |
|
`bro jutro!
Jeste, potrebno je samo da se ljudi pronadju.... ja kao i mnogi od nas imam godine iza sebe raznih aktivnosti. ono sto se moze preneti u iskustvu, prenecemo. A trenutno imam vremena, pa koristim, zato sam cesto tu na forumu. Slike sam zapakovao, pa cu ih poslati kroz koji minut i jedan kratak video snimak.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|