live to fly
Čovek ptica

Van mreže
Model: Electron
Marka: Ozon
|
 |
« poslato: 11 Decembar 2007, 00:06:53 » |
|
Kolika je mogucnost postavljanja na ovaj forum i nekog live chata? Mislim da bih to bilo do jaja i da bih...paaa eto bilo do jaja. Palo mi na pamet pa reko da pitam. Poz za Malteskog sokola.
Zivela BABA!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 11 Decembar 2007, 01:05:59 » |
|
U ovom trenutku nemam bash puno vremena i tako ce biti do kraja Januara. AKO ima neko ko se prijavljuje kao dobrovoljac da to postavi do tada ima moju podrshku, shifre.... ako se niko ne prijavi moracete da sacekate malo pa cu to implementirati. pozz hvala na sugestiji
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Van mreže
Model: Factor
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 11 Decembar 2007, 06:58:27 » |
|
to bi bilo... pa ko sto je receno, do jaja
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle"
|
|
|
Ixa
Orao

Van mreže
Model: Mamboo
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 11 Decembar 2007, 22:08:18 » |
|
Pa, ima i skype, isq, gtalk, yahoo massinger...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Do not underestimate the power of stupid people in large numbers!!!
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
Model: Sigma 5
Marka: Advance
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 11 Decembar 2007, 23:00:46 » |
|
Mozda bih ja imao malo vremena da postavim live chat, samo moram u narednih desetak dana za zavrsim poslove oko tri sajta, koje trenutno radim uporedo, pa bi mi i ovaj bio previse. Mada ja licno i nisam za tako nesto, zato sto dobar deo pametnih stvari prodje kroz chat a izgubi im se trag. Dok na forumu, moze da procita i onaj ko nije trenutno on line.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 12 Decembar 2007, 00:51:42 » |
|
tu si u pravu. Idealno bi bilo da se tu samo æaska "e de si" "evo tu, sta ima kod tebe" fazon a sve ostalo da se kucka preko foruma. Ja cu da poskidam module za to pa da vidim jel to moze na brzaka. ako ne onda æim ili Bane ili ja budemo imali malo vremena. Posle æemo videti ako se gubi previshe korisnih informacija na chatu ili se ljudi svadjaju, gasimo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Taki
Albatros

Van mreže
Model: Makalu
Marka: UP
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 12 Decembar 2007, 11:24:44 » |
|
Da naravno da korisne stvari treba ostavljati na forumu ja sam na chat mislio samo za brzinske dogovore i razgovore jer nekad PP se salju isuvuise dugo jbga. Pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 12 Decembar 2007, 16:56:55 » |
|
evo na ovom linku mozete da vidite jedan chat, koji sam nekad koristio na jednoj mojoj stranici. Ctat moze da se implementira na bilo kojoj stranici, ne mora da bude na posebnoj kao sto je ovde. Pa ako vam se svidja, a i Djoletu, mogu vrlo brzo da ga ubacim. Imate mogucnost da registrujete svoj nick, a postoje jos desetak razlicitih dizajna.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 12 Decembar 2007, 22:05:20 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 19 Decembar 2007, 09:50:27 » |
|
Niko se nije izjasnio za chat?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
Model: lambada
Marka: apco
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 19 Decembar 2007, 09:59:53 » |
|
Jbg, ni ja nisam nesto za tu ideju... Mnogo manje bi ostajalo informacija na forumu i gubilo se u chat-ovima...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid 
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
Model: Electron
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 19 Decembar 2007, 10:11:24 » |
|
Kako god zele ljudi.Neverujem da bih se chat lose odraxio na sadrzaj foruma.Ali boze moj.Neznam.Mozda da probamo pa ako se pokaze losom idejom jednostavno ukinuti. Flying man mislim da su ti primeri koje si naveo ok.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
Sale
Orao

Van mreže
Model: Vista
Marka: APCO
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 15 Decembar 2010, 15:21:57 » |
|
Ja sam primetio da se, otkada shut box ne radi, broj lepih izvestaja sa letenja povecao. Jedno vreme je sve sto si mogao da vidis bilo "Juce se odlicno letelo na..." i kraj, i to ukoliko se prikacis dok je poruka jos vidljiva. Podrzavam da se za chat koriste skype. ICQ, msn..., a na forumu volim da citam i gledam izvestaje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 15 Decembar 2010, 15:48:45 » |
|
Moj stav sto se tice chata je isti ko i ranije, znaci nisam za implementaciju sa forumom. Takodje kao i Sale mislim da se time gubi dobar deo komunikacije na forumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 15 Decembar 2010, 22:52:03 » |
|
Mirče, čet na forumu je ranije postojao. U jednom trenutku kada je zabagovao pokušao sam da ga pokrenem ponovo ali bezuspešno. Kako bi ga vratio u život morao bi da prevedem BRDO vremena čačkajući bazu podataka i PHP fajlove foruma. Meni je to najveći problem. S druge strane spreman sam da ulažim moje vreme za to ako se dovoljno ljudi prijavi da želi tu funkciju nazad. Čet, iako ima neke mane, ima i prednosti kao što su instant dogovori o polascima na letenje i sl. Odlučite vi(forumaši) a mi ćemo se potruditi da to ispoštujemo. Pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|