Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 05:49:12 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Wizz-ov peh sa rezervom !  (Pročitano 313 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« poslato: 03 Novembar 2011, 03:08:18 »

Citat
Wizz : Kod nas u Pozarevcu duvala kosava pa smo skocili do Zlatibora i hvala Bogu dobro iskoristili dan! Meni se zamalo otvorila rezerva iz kontejnera. Imao sam srece kolko sam tezak sto se drzala ninacemu i sto mi je Gugi javio na stanicu (HVALA!).

Hvala Bogu sve se dobro završilo !!!

Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
wizz
Roda

Van mreže Van mreže

Model: summit2
Marka: up

« Odgovor #1 poslato: 03 Novembar 2011, 08:35:56 »

To je prava stvar na kraju snimka Mirce! OVOLIKO SAM IMAO SRECE!  Grin Ali... Imao sam stanicu na koju su mi javili da nesto nije u redu i gomilu drugara na brdu i u vazduhu! Samo jednom sam se za.ebao da idem na letenje sam i to me je kostalo. Molim vas da na letenje ne idete sami i da imate kompletnu opremu. Komentarisali smo posle koliko puta su nam kacige spasle glavu i koliko puta nam je znacilo to sto nam na stanicu jave sta nam se desava. Kad imas kompletnu opremu mirnije letis. Kad imas puno drugara i hoces da gledas i slusas uvek nesto naucis. Vec duze vreme lupam sebe po prstima kad dodjemo svi na start da ne polecem odmah. Prvo pogledaj nebo, uslove, napravi neki plan leta, sacekaj da neko iskusniji poleti... pa onda. I tako... Dobar vetar i puno sunca zelim svima!
Sačuvana
Miša
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3
Marka: Airwave

« Odgovor #2 poslato: 03 Novembar 2011, 09:05:39 »

desant desant desant
 frontalac frontalac frontalac
Sačuvana
Parapumpkin
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Model: Rush 2
Marka: Ozone

« Odgovor #3 poslato: 03 Novembar 2011, 10:05:26 »

Ne samo imati nego i redovno proveravati kompletnu opremu. Provera rezerve pre poletanje traje svega nekoliko sekundi, a gomila ljudi to nikad ne uradi. Svaki put, gvirnes, malo gurnes pinove ako treba i onda  miran - dobar vetar i dobro letenje. Smiley
Sačuvana

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« Odgovor #4 poslato: 03 Novembar 2011, 10:54:51 »

Bravo za ovo sletanje na start pod stresom! Smiley Da si bio nizi... tesko da bi ostala u kontejneru do sletanja...
Sačuvana

SkyLord
Orao

Van mreže Van mreže

Model: SelfMade
Marka: AXISpara

« Odgovor #5 poslato: 03 Novembar 2011, 11:32:33 »

Ne samo imati nego i redovno proveravati kompletnu opremu. Provera rezerve pre poletanje traje svega nekoliko sekundi, a gomila ljudi to nikad ne uradi. Svaki put, gvirnes, malo gurnes pinove ako treba i onda  miran - dobar vetar i dobro letenje. Smiley
!!!!
Da to svakome bude navika!!!
Sačuvana

Martin Jovanoski...
-Team Axis-
www.axispara.cz
www.avasportcentral.com
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

Model: Sigma 5
Marka: Advance

« Odgovor #6 poslato: 04 Novembar 2011, 12:12:11 »

Nazalost jedan nas kolega pre tri godine nije imao srece. Rezerva mu se otvorila na 30-tak metara iznad zemlje, taman je pravio zaokret i prilaz za sletanje, rezerva je ispala, otvorila se i ukocila ga. Glajder ga je pretekao i kako je bio u desnom zaokretu krilo mu se obmotalo oko vrata pocupalo mu kacigu i kameru sa glave, time mu je najverovatnije slomilo vrat.
Pre poletanja je imao nekoliko fals startova i krilo ga je vuklo po zemlji, nije najverovatnije proverio rezervu sto je dovelo do tragedije.
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!