Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 05:47:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pitam se već duže vreme...  (Pročitano 220 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miša
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3
Marka: Airwave

« poslato: 02 Novembar 2011, 08:22:43 »

Već duže vreme me intrigira ovaj znak karmavise pa molim urednike da mi ga malo pojasne??? Otprilike ja znam da je to nešto dobro ali se ja ne osećam kao indus pa se pitam da li bi to mi mogli da zamenimo sa "Bog ti dao zdravlje", "Bog ti pomogao", "srećan let"...ili nešto slično što bi bilo dobro i sa ovih prostora?
Molim moju nebesku braću da me pogrešno ne shvate i ne ismejavaju za moju "neukost", još jednom "SORY" ako sam promašio temu Grin angel

Poz. Miša
Sačuvana
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #1 poslato: 02 Novembar 2011, 08:43:41 »

Miso, ovi emoticoni se skidaju sa neta vec napravljeni tako da ne mozemo da menjamo ono sto pise na njima. Ako ima nekog ko zna sa time mogao bi da napravi neki. Ja ne umem. Inace, ovo je termin prihvacen u celom svetu. Mozemo da se dogovorimo da dodeljujemo glajdercice umesto ovog znaka. Mada ga ja i ne koristim. Sto se mene licno tice, u svakom slucaju, ne bih voleo da se pominje bog u bilo kom kontekstu.
« Poslednja izmena: 02 Novembar 2011, 08:54:07 Pumba » Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
joker
Roda

Van mreže Van mreže

Model: Sport 2

« Odgovor #2 poslato: 02 Novembar 2011, 09:01:02 »

ne bih voleo da se pominje bog u bilo kom kontekstu.
Takodje.

Kolko se secam, ovde su neki emotikoni dodati. Mozda bi i taj mogao da se zameni.
Sačuvana

Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 02 Novembar 2011, 09:08:01 »

Jesu dodati, Djole je ubacivao nove. Mogu da se skinu sa neta. Pitanje je samo cime, mozda glajdercic sa znakom +1. Msda sumnjam da tako nesto moze da se nadje. Jedino da se napravi. Sad cu malo da procackam na tu temu po netu.

EDIT:

Ovde moze da se skine programcic (jedan od gomile) pa ako je neko voljan da se igra...

http://emote-maker.en.softonic.com/download
« Poslednja izmena: 02 Novembar 2011, 09:27:25 Pumba » Sačuvana

live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #4 poslato: 02 Novembar 2011, 09:52:38 »

I meni se ne svidja bilo sta od bilo kakve religije...ok ako se ne svidja karma nekome,meni licno nije smetala,upravo zato sto je svetski prihvacena ali ne u religijskom kontekstu.
A opet sa druge strane Bog,se nalazi u svakoj religiji i vise losih uspomena i razmisljanja imam o svakoj od njih nego dobrih.
Licno sam ateista i ne verujem u Boga niti bilo koju veru.Tako da....uvek ce nekome smetati nesto.Hajde da izbacimo sve i lepo ne bude nicega osim neutralnih smajlija,vezanih za dobre,lose emocije i paraglajding....Smiley :(  glajder leteti Afro frontalac sos Huh? angel  Evil Tongue plez Cheesy Grin laugh Smiley Wink glajder  ,eee daa i ovaj mi ostavite molim vas.... police    laugh laugh laugh
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 02 Novembar 2011, 09:59:03 »

@live to fly: Slazem se s tobom u potpunosti. I meni je karma van svakog religijskog konteksta + je opste prihvacen termin koji svaki novi clan razume.
Sačuvana

Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« Odgovor #6 poslato: 02 Novembar 2011, 10:59:25 »

Najbolje bi bilo da Miša ukloni svoju temu ! Bojim se da će rasprava otići u versko-ateističko prepucavanje što u startu ne podržavam !!! police

Po meni ne treba ništa dirati , rešenje nesporazuma je dodavanje što većeg broja smajlija i emotikona . Na taj način će svako pronaći ono što mu se dopada , a što mu se ne dopada neka ignoriše .

Videću šta mogu da doprinesem po tom pitanju , pa se naknadno oglašavam .
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #7 poslato: 02 Novembar 2011, 11:02:07 »

Mislio sam da smo tu pricu oko karmi ostavili iza nas... Miso, ja bih  izbrisao taj emotikon sa karmama, odavno nema svrhe jer se karme ne broje  a i mnogo me nervira da budem iskren...
Izgleda kao neki lik na protestu sa transparentom Smiley  Uostalom, siguran sam da bi nekome kome ih dajes, mnogo vise znacilo kada bi mu recima objasnio sta osecas u tom momentu...

pozz
Sačuvana

Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 02 Novembar 2011, 11:29:57 »

Mirce, necemo da dozvoilimo da tema ode u tom pravcu. Tome nije mesto ovde.
Sačuvana

live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #9 poslato: 02 Novembar 2011, 11:44:30 »

Slazem se sa Mircetom i Coikom skroooz...Nadam se da se Misa ne ljuti na mene i Pumbu zbog iskrenosti i razlicitog misljenja.
Mnogo je bolje recima......drugari drago mi je sto vas imam sve!!!!   glajder glajder glajder
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Miša
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3

« Odgovor #10 poslato: 02 Novembar 2011, 14:38:17 »

Prvo, Mirče neću da uklonim moju temu, nek je ukloni administrator, t.j. urednik foruma, a ti to još uvek nisi
Drugo, ja se izvinjavam mojoj nebeskoj braći ( a i u postavljanju teme sam se izvinuo unapred), NIJE mi bila namera da naturam veru već da imamo nešto naše mislivši na nas forumaše ali sam pri tom nespretno izabrao primer...pogrešno sam shvaćen...bolje bi bilo da više ništa ne komentarišem, SLIKA i VIDOJE su ubuduće moje reči...ako i to nekom ne zasmeta...
Još jednom SORY od vašeg nebeskog brata Miše.
Sačuvana
carapan
Patka

Van mreže Van mreže

Model: TAIFUN
Marka: WINGS-OF-CHANGE

Fly with smile....

« Odgovor #11 poslato: 02 Novembar 2011, 14:45:20 »

I meni se ne svidja bilo sta od bilo kakve religije...ok ako se ne svidja karma nekome,meni licno nije smetala,upravo zato sto je svetski prihvacena ali ne u religijskom kontekstu.
A opet sa druge strane Bog,se nalazi u svakoj religiji i vise losih uspomena i razmisljanja imam o svakoj od njih nego dobrih.
Licno sam ateista i ne verujem u Boga niti bilo koju veru.Tako da....uvek ce nekome smetati nesto.Hajde da izbacimo sve i lepo ne bude nicega osim neutralnih smajlija,vezanih za dobre,lose emocije i paraglajding....Smiley :(  glajder leteti Afro frontalac sos Huh? angel  Evil Tongue plez Cheesy Grin laugh Smiley Wink glajder  ,eee daa i ovaj mi ostavite molim vas.... police    laugh laugh laugh

U sta verujes ako ne u BOGA???
Sačuvana

Fly with smile....
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #12 poslato: 02 Novembar 2011, 14:50:24 »

... u sebe?? da zakljucamo mi ovu temu? da se neko ne povredi?...
Sačuvana

Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 02 Novembar 2011, 15:18:34 »

Miso, nisi nikog uvredio. Svi znamo sta si mislio i da nisi imao nameru nikom nista da naturas. Opusteno. Ajde da zatvorimo ovo da ne bi otislo u raspravu bez resenja.
Sačuvana

Ixa
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Mamboo

« Odgovor #14 poslato: 02 Novembar 2011, 15:37:26 »

I meni se ne svidja bilo sta od bilo kakve religije...ok ako se ne svidja karma nekome,meni licno nije smetala,upravo zato sto je svetski prihvacena ali ne u religijskom kontekstu.... Licno sam ateista i ne verujem u Boga niti bilo koju veru.

@live to fly - ja sam razumeo da si ti Dzedaj?!? Oni veruju u silu. Najmanje sto bi kao Dzedaj mogao da predlozis je slicica sa natpisom "Let the Force be with you".

Ja sam na proslom popisu bio Dzedaj, ali sam umedjuvremenu presao na tamnu stranu Smiley Pa bih shodno svom religiskom uverenju predlozio slicicu sa Darth Vader-om  Afro
Sačuvana

Do not underestimate the power of stupid people in large numbers!!!
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!