wizz
Roda

Van mreže
Model: summit2
Marka: up
|
 |
« poslato: 01 Novembar 2011, 11:39:24 » |
|
Kod nas u Pozarevcu duvala kosava pa smo skocili do Zlatibora i hvala Bogu dobro iskoristili dan! Meni se zamalo otvori rezerva iz kontejnera. Imao sam srece kolko sam tezak sto se drzala ninacemu i sto mi je Gugi javio na stanicu (HVALA!).. Dok smo se vracali cujemo za ona minska polja  . Ovde nas saceka vest da nam se drugar povredio  . Strasno. Aj bar postavite snimke vi sto ste snimali da gledamo nesto lepo?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
coik
Urednik foruma

Van mreže
Model: Summit XC
Marka: UP
Coik
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01 Novembar 2011, 11:44:18 » |
|
Malopre sam cuo za Buntovnika da je imao tezu povredu :( Nadam se da ce se sve to dobro zavrsiti, zelim mu da se sto pre vrati i na forum i na krilo!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
wizz
Roda

Van mreže
Model: summit2
Marka: up
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01 Novembar 2011, 11:51:17 » |
|
Juce su Zika i Dragan otisli do bolnice ali je prebacen u spinalni centar u Bg. Nemam daljih informacija osim da mu je verovatno naprsla kicma i verovatno ce morati na operaciju. U svakom slucaju i ja mu zelim brzo ozdravljenje i svako dobro!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Van mreže
Model: Factor
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 01 Novembar 2011, 15:23:27 » |
|
Uh, lose vesti, zaista. Zelimo mu brz oporavak i Svetlana i ja. Ako znate gde je tacno prebacen javite, mi smo u Bg-u, mozemo da ga obidjemo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SkyLord
Orao

Van mreže
Model: SelfMade
Marka: AXISpara
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 01 Novembar 2011, 16:03:49 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 01 Novembar 2011, 17:41:14 » |
|
Milan i Dragan Stević su juče i danas stupili u kontakt sa njegovim sinom i ženom . Pera (Buntovnik) je juče prebačen za Beograd na Banjicu , na intezivnoj nezi je i zato nam je nedostupan na mob. telefonu . Naj bitnije je da nije životno ugrožen , mrda nogama i srećom nije oštetio kičmu , mada je smrskao trtičnu kost i očekuje se operacija . Doktori kažu da će oporavak dugo trajati , moći će da hoda , ali ne i da diže nešto teško , svi smo u šoku . Nesreća u nesreći je da su pre njega imali dve operacije sa sličnim povredama i da su potrošili neke štafove koji su im potrebni za operaciju , ti šrafovi treba da stignu do četvrtka . Vest o nemilom događaju mi je javio pop Milan , on kada je stigao u Zatonje već je zatekao sanitet i policiju. Kaže da je pri poletanju imao kolaps i da je pao sa 4-5 metara visime . Neumesno je da nagađamo , nadam se da će nam Pera jednog dana kada se oporavi ispričati svoju priču . Do tada budimo strpljivi i molimo Boga za njegov brz oporavak . Uzdržimo se od suvišnih komentara , potrudiću se da vam prenesem dodatne informacije po čim ih dobijem . Za sada nema potrebe za prikupljanjem novca njegovoj porodici , ukoliko bude potrebe bićete blagovremeno informisani .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
|
|
|
joker
Roda

Van mreže
Model: Sport 2
Marka: Airwave
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 01 Novembar 2011, 17:47:38 » |
|
Strasno. Zelim mu brz oporavak...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
Model: Electron
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 02 Novembar 2011, 11:50:42 » |
|
Nadam se da ce se sto pre oporaviti...jbt,ovo je pocelo sve cesce i cesce da nam se desava...ili se ja to tripujem...sranje..bas mi je zao :( Pozdravi za naseg druga.Cim neko sazna kada moze da se poseti neka javi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
coik
Urednik foruma

Van mreže
Coik
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 04 Novembar 2011, 15:17:48 » |
|
Cuo sam se sinoc sa Buntovnikom. Nije vise u sok sobi, ali jos nije jos ni operisan. Jos uvek nisu stigli ti srafovi, rekli su mu da ce stici do ponedeljka... Koliko sma primetio, nije izgubio smisao za humor, kaze da se oseca bolje!
Sve vas je pozdravio!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 06 Novembar 2011, 23:53:41 » |
|
Danas smo Ja , Dragan Stević , Žika i Miša obišli Peru Buntovnika . Nalazi se na Banjici , prvi sprat , soba 113 na spinalnom odelenju . Dobro je , mrda nogama , nema bolova i još uvek čeka te jebene šrafove da stignu iz Rusije . Sutra bi trebalo da stignu i da ga operišu . Na sreću oporavak će kraće trajati i moći će da leti , što vam je svima i poručio . Sve vas puno pozdravlja ! Za one koji imaju volju da ga obiđu , poseta je svakog dana od 14-15 sati , a Nedeljom od 14-16 sati . Netreba ništa da mu nosite , a ako ste baš voljni onda je to samo koja flaša negazirane vode . Pojedinosti oko same nezgode ću ostaviti njemu da vam prepriča po povratku iz bolnice . Do tada poželimo mu sreću i brz oporavak .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Van mreže
Model: Factor
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 06 Novembar 2011, 23:57:50 » |
|
Hvala Mirce na informacijama.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ckibi
Roda

Van mreže
Model: tattoo
Marka: nova wings
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 19 Novembar 2011, 18:49:28 » |
|
Brz oporavak i da se što pre vratiš u jato... Sve najbolje Čkibi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 23 Novembar 2011, 20:47:05 » |
|
Juče je Pera (Buntovnik) operisan . Nalazi se u istoj sobi i dobro je . Stavili su mu 6 šrafa i dve žice , danas je trebao prvi put da ustane , ali je odložio za sutra zbog bolova . Za 14 dana bi trebalo da bude otpušten kući . Dobrog je raspoloženja i nameran je da nastavi sa letenjem , a do tada mu želimo brz oporavak i povratak u jato . Preneo sam mu pozdrave od svih članova foruma .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
raketa
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 24 Novembar 2011, 07:54:16 » |
|
Pero sve najbolje i zelim ti brz oporavak!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazim shemu da se preselim u Interlaken  predlog?
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
Model: Sigma 5
Marka: Advance
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 24 Novembar 2011, 17:42:42 » |
|