coik
Urednik foruma

Van mreže
Model: Summit XC
Marka: UP
Coik
|
 |
« poslato: 31 Oktobar 2011, 00:29:29 » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 01 Novembar 2011, 11:14:34 coik »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 31 Oktobar 2011, 01:38:26 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis. Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes 
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 03 Novembar 2011, 00:42:01 » |
|
Evo neko je uradio i prevod(titlove) na engleski. Mada mi to uglavnom sve i razumemo  Para-Rusi nasha braca
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis. Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes 
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 03 Novembar 2011, 01:41:29 » |
|
prvo sam se usrao pa sam se upišao od smeha, sve u svemu kad stavimo na stranu malu i veliku nuždu, ovaj lik je kralj a snimaj je vrhunski, nešto što mislim da se retko kad desi, pogotovo baš ovakva situacija a tek još ređe da ima snimak celog događaja  Hvala Coki za kačenje
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 24 Februar 2012, 00:32:15 » |
|
Ovaj Rus je stvarno lud  Opet se sreo sa orlom, mada sad se nisu sudarili. Sad se jadnichak (Rus) usro, jer 'tica prilazi s ledja  A i neka je, to mu se ptica sveti sto je on nju onomad isprepado  Pishe da je ovaj susret nakon 100km preleta, kad je vec krenuo prema sletanju. Malo zasluzuje i  zato sto psuje jadnog orla i tera ga. Chak namerno shushka glajderom da ga otera. Glumi baraba pred kamerom da se pokaze. Kao sad ga je strah od ptica... A mi posle kad se sretnemo sa pticom, ona bezi od nas, a pitamo se zashto. Eto, zbog ovakvih dilkana!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
rolex
Orao

Van mreže
Model: Mentor 2
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 24 Februar 2012, 12:08:14 » |
|
Pa ja da sam preživeo ono što je on preživeo, nosio bih pušku da ga skinem čim se približi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
coik
Urednik foruma

Van mreže
Coik
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 24 Februar 2012, 15:07:47 » |
|
Osecam da je komunikacija medju orlovima tekla ovako... - Enoga onaj sa Axis-om!!! - Koji? - ONaj sto nam je skrljao Miku  - Pripremite formaciju za prepad, vreme je da osvetimo brata! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pumba
Urednik foruma

Van mreže
Model: Factor
Marka: Nova
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 24 Februar 2012, 15:25:38 » |
|
Hahaha, od sad nosim pracku. Svetlana je za rodjendan dobila jednu modernu, mozes slona da skines njome.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
raketa
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 25 Februar 2012, 10:40:12 » |
|
Hahaha, od sad nosim pracku. Svetlana je za rodjendan dobila jednu modernu, mozes slona da skines njome.
U Novembru 2011. sam letio sa cetri jastreba kod nas u stubu. Bili smo vema blizu i iskreno da vam kazem zao mi je sto nisam imao onu ,,trubu,, (philipe broers je ima na svojim posljednjim klipovima).. ahh, nabavio sam jednu u Obiju i zakacio za sistem  - znaci mnogo dobro arlauce ta truba  hehehehe pozzz tino
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazim shemu da se preselim u Interlaken  predlog?
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 28 Februar 2012, 21:55:23 » |
|
I josh!  Na istom terenu  Poludele ptice
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 28 Februar 2012, 23:04:09 » |
|
Izgleda je onaj prvi orao posle incidenta isprichao svojoj braci orlovima kako je pronashao efikasnu tehniku za uspeshno obaranje paraglajdera na zemlju  Do tad nisu znali kako da zapochnu borbu sa paraglajderima i shta mogu ochekivati iz iste, ali prvi je probio led i sad znaju sve o  "Braco orlovi, paraglajderi imaju rezervne padobrane, juriiiish!!! Da nebo ponovo bude nashe!!!  " 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 11 Mart 2012, 21:52:07 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
coik
Urednik foruma

Van mreže
Coik
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 11 Mart 2012, 22:35:49 » |
|
izgleda da se vest o rusenju onog glajdera bas brzo prenela medj orlovima... sad znaju da mogu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|