Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 05:02:14 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: 1-2 Oktobar Zlatibor  (Pročitano 140 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Jenka
Roda
Van mreže Van mreže

Model: / TRANGO RACE /
Marka: /UP

« poslato: 08 Oktobar 2011, 13:53:01 »

Posto imam novog tica ucenika resismo da se mucimo na Zlatiboru.  :glajder:Gorane izvini ali uvek se piatam kako si se ozenio jelio  Posle 3 dana gledanja vremenske prognoze resismo da se damo na letenje put.. Ranjenje je pocelo 4 sata ujutro se ustaje i pocinje kafenisanje budjenje ucenika Bana posto je zapio vece pre polaska.Kupimo moga strica koji je posao kao turista i zovemo Gorana krupanjca. :angel:Gorane izvini pitam se samo kako si se ozenio jel sa zakasnjenjem??? Goran isti slucaj Opet je prespao!! Resimo da jedemo vruc burek u Ljuboviji i cekamo njega posto kasni za vreme jedenja vruceg bureka!Sve je bilo posle po planu!!   Dolazimo na Zlatibor vec oko 9 sati.  Grin Odlazak do Smiljanica u kafe Feniks da se ispije kafica i razmotri plan. Odlazimo da zauzmemo apartman i krecemo u akciju. Stizemo na farmu pustam malo Bana ucenika da leti Goran gleda glajder sto ima u planu da kupi. Stric se poceo samrati sa nama vec posle mog prvog desanta na farmi. Vetar nije nesto bio dobar ali je bio lepo jak..   Dolazi bujke njegov ucenik i odlaze na vojsku....Dosao je i gardic ali na vojsku ....Mi ostajemo na krivoj brezi dva desanta i resavamo ideju da se obavi rostilj na Lovackoj cesmi sto se i desava.  plez plez plez  Odlazimo do vojske posle 3 sata od Bujketovog odlaska i vidimo da se dobro letelo. Bujke i ucenik su izlazili do baze...  desant Da mi nebi bilo jos krivlje idem o dfa letimo po rostilju a Bujke je krenuo u let i Ucenik mislim da je i Gardic leteo. Mislim jeste mi bilo Krivo da gledam kako lete  a nalazio sam utehu u sniclama cevapima i rostiljskim kobasicama. rolleyes rolleyes   Gde ja da ne volem rostiljce.   Posle punjenja kalorijama odlazimo na Vojsku svi su jedva posletali ali morao sam i ja da probam tajlet i polecem .. 15 min sam imao mogucnosy=ti da se zezam jel je poceo da pada mrak i morao sam da se mucim neki 10 min da sletim ...Svuda dize pa cak i sa usima tako da sam nekako uspeo da sletim.     

Nedelju smo opet na sabajle neki poustajali kao ja npr zato sto volim da pijem kafu na svezem planinskom vazduhu.   Cool Cool  Pocinje kuda ici gde ici .. Odlazimo na farmu pa na Krivu Brezu. pocinje neko letenje desanti malo padine ali nista neobicno dok nije poceo da duva orkanski vetar. Pojacao je jak vetar oko 7m/s. Vidimo dolaze bujke ,uzicani ,cirko i ucenik iz ariljabilo nas je oko 10tak , neki cika iz kragujevca i neka njegova devojka(barem tako mislim)!  Lete u tandemu dok se moj sveto mucenik okacio u Jelcicama.  u toku skidanja glajdera bujke odlazi na brezu i tamo pocinje da se leti. Mi odlazimo posle svega gore i nemogu da vise pisem EVE SLIKE NEKE I JOS KACAM KADA POKUPIM MOB IZ SERVISA TAMO IMA VISE MATERIJALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Sačuvana

KO LETI ZNA ZA STA ZIVI!!!!!!!
Jenka
Roda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 08 Oktobar 2011, 14:13:17 »

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=276930822327880&set=a.276930372327925.67304.100000328930880&type=1&theater
Sačuvana

Jenka
Roda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 08 Oktobar 2011, 14:13:54 »

Pogledajte na face sta da radim......
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!