Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 04:57:11 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: JuventusVentus Paraglajding portal www.juventusventus.org/pg

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: 04.10.11.Krilaš, ja i Rođa sa paratrajkom  (Pročitano 217 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Miša
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3
Marka: Airwave

« poslato: 06 Oktobar 2011, 23:14:34 »

Onaj isti dan samo iz GoPro kamere sa kacige...

Sačuvana
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže Van mreže

Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik

« Odgovor #1 poslato: 06 Oktobar 2011, 23:39:46 »

Kako je lepo kad se leti tako uveche leteti
Sad si me podsetio, juche sam prelazio gazelu pola sata prema novom Beogradu, i nije bilo dosadno ni malo jer sam sve vreme posmatrao paramotor kako leti iznad novog mosta preko ade, a sunce vec napola zashlo, skroz jarko crveno, nikad takvo nisam vidio. Valjda previshe izduvnih gasova u atmosferi Undecided
Kruzi baja oko onog metalnog shpica na vrhu stuba, maltene u spirali, pod punim gasom, a sa nekim malim krilom, brrrrrzzzzzzz Grin
I taman kad sam bio na pred kraj mosta, ode "uzvodno", valjda kuci Grin
Sačuvana

Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis.
Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes Smiley
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« Odgovor #2 poslato: 07 Oktobar 2011, 09:59:03 »

Leeepooo !!! Samo mi nisi jasan zašto nisi u ovom klipu koristio kadrove sa foto aparata , snimci iz više uglova daju posebnu čar video klipu . Nisi nam napisao kako si izašao na start , nisi valjda opet pešačio ?!  " PREČICOM "   laugh laugh laugh
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
Miša
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3
Marka: Airwave

« Odgovor #3 poslato: 07 Oktobar 2011, 19:45:19 »

Drago mi je Igi da sam te potsetio kako je leteti u sumrak...atmosvera je tad mirna, samo klizi, samo je malo hladno...
 glajder leteti
Mirče ja sam ti već objasnio da me malo precenjuješ u mojim mogućnostima sa montažom, jer tek je druga godina kako imam računar a i nemam mnogo vremena i sam znaš da imam puno obaveza...što se tiče penjanja uz planinu, naravno da sam peške izašao sam a kako bi drugačije.
Sutradan sam ponovo izašao sam peške na Krilaš i taman sam izašao i počeo da cedim majicu od znoja kad evo izlaze džipom Rođa i Dobrica poštar...napominjem da se uvek javim svima pa i Rođi (koji je tada bio u Petrovcu)...možda je tako i bolje...ne čekam nikoga...
Poz. od vašeg nebeskog brata Miše
Sačuvana
Dragan
Roda

Van mreže Van mreže

Model: Trango xc

« Odgovor #4 poslato: 07 Oktobar 2011, 20:10:52 »

Drago mi je Igi da sam te potsetio kako je leteti u sumrak...atmosvera je tad mirna, samo klizi, samo je malo hladno...
 glajder leteti
Mirče ja sam ti već objasnio da me malo precenjuješ u mojim mogućnostima sa montažom, jer tek je druga godina kako imam računar a i nemam mnogo vremena i sam znaš da imam puno obaveza...što se tiče penjanja uz planinu, naravno da sam peške izašao sam a kako bi drugačije.
Sutradan sam ponovo izašao sam peške na Krilaš i taman sam izašao i počeo da cedim majicu od znoja kad evo izlaze džipom Rođa i Dobrica poštar...napominjem da se uvek javim svima pa i Rođi (koji je tada bio u Petrovcu)...možda je tako i bolje...ne čekam nikoga...
Poz. od vašeg nebeskog brata Miše
    Pa ja brate sam si se i rodio Wink Grin
Sačuvana
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC

Coik

« Odgovor #5 poslato: 07 Oktobar 2011, 20:39:57 »

Sutradan sam ponovo izašao sam peške na Krilaš...

Izbegavaj tu varijantu... (drugarski savet)
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!