Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 04:43:50 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Zezelj Kragujevac 1. Oktobar  (Pročitano 154 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« poslato: 01 Oktobar 2011, 22:51:18 »

U Kg-u je danas takodje bilo super (vidim da se i u Vrscu letelo). Kg ekipa se organizovala pa smo se bacili na sredjivanje jednog pomocnog starta. Sredili smo ga velikom brzinom, mada i poprilicno kavalitetno. Ubrzo nam se pridruzio Gugi sa Bojanom, Goranom i njihovim ocem iz Cacka. Letenje je bilo onako...nista posebno Angry zezam se... razvalili smo  plez Pala su i dva solidna preleta (Aca i Emil, Darko je stigao do Sabante), ali je deo ekipe ipak ostao da leti na Zezelju sa gostima.
     Krenem sa Urosem da slecem na start, vidim ga da je neodlucan, sleteo bi ne bi, a i radi oko starta... blizu sam mu... on dobija asimetriju, vadi je brat... ali!! ... dobija za par sekundi i mene u krilu... totalno mojom greskom, uletim decku u krilo! Nekako uspem da mu ne upetljam ruku u kanape, sve se brzo desilo... mogu samo da vam kazem da je krilo u vazduhu tvrdo kao kamen Smiley Opipao sam mu celu napadnu ivicu. Imali smo srece sto sam mu usao u krilo traverzno, pa smo i ja i on uspeli da odrzimo brzinu. Sve na onoj najgoroj visini od nekih 15 metara... ponavljam sve mojom krivicom!! Malo je reci da me  je Gugi grdio, hteo je i usi da mi cupa Smiley Odmah mi je obajsnio gde sam napravio gresku i sve to...  U celoj prici je Uros ispao dobar decko kome  COi ulece u krilo!  rolleyes ( a svi znamo da kad je Uros u vazduhu odmah racunas da su tu jos dva krila) Jos mi brat kaze- Malo ti sto se vozis na svom krilu, pa si dosao i na mom da letis - Cheesy  Mozda nisam ovo trebao da spominjem, ali ipak je nesto cega se treba cuvati i paziti, u nasem slucaju je sve dobro proslo i izvukli smo veliku pouku danas. Urose jos jednom izvini!! Embarrassed  Nadam se da mi neces vratiti istom merom! Smiley  rolleyes   Evo i jedan snimak da malo docara ovaj teren!

Sačuvana

Vule
Golub
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 01 Oktobar 2011, 22:59:46 »

glajder Bravo Ivice,jedan od najlepsih snimaka Zezelja iz vazduha!
Sačuvana

eteti,leteti,lepo je leteti!
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #2 poslato: 01 Oktobar 2011, 23:03:09 »

Uh, bitno da se dobro zavrsilo.
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
Miša
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3
Marka: Airwave

« Odgovor #3 poslato: 02 Oktobar 2011, 09:10:46 »

Coik, svaka čast, moja kritika je urodila plodom: odličan video (malo drhti slika-nema veze). Zato imaš od mene
 karmavise karmavise karmavise
Ispada da si bio u pravu...setio sam se našeg razgovora kad si mi objasnio da ne voliš da snimaš jer te onda biju maleri Evil Evil Evil
Ali pošto se sve završilo dobro a i možda se vidimo danas, imaš opet
 karmavise karmavise karmavise+ glajder glajder glajder leteti leteti leteti
Poz. Miša
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!