Posle gledanja Roletovog videa puno sam razmišljao da li da pustim svoj...ipak pustiću pa kom je dosadan nek preskoči...idemo dalje...
Subota 03.09....puštam poruke ali niko ne odgovara svi nešto rade a prognoza kaže sever...Ipak odlučujem da idem sam...peške uz planinu kraćom maršutom ali težom (preko Golog brda i Grebena)...Bilo mi je vrlo teško, jak uspon,velika vrućina i za 2,5sata popio 2l vode...jedva nekako izađoh.
A gore jak severozapad 3,5-7m/s (a u Vtšcu bez vetra???) u intervalima a ovi od 7m/s duže traju...šta sad??? čekaj,čekaj,čekaj a vode sam svu popio
Ipak odlučujem da probam...odmah vidim da sam se za....o ne mogu da izađem napred a ili stojm ili curim, pokušao sam da sletim na kraju starta ali ne uspevam, rezervna varijanta : čistina iznad grebena.
Za drugi let sam čekao do maltene sumraka...i čudno vetar smanjio nema nigde temričkih stubića ali ni spuštanja (valjda je to inverzija o kojoj svi pričaju u poslednje vreme)...nisam imao hrabrosti da izađem na stenu nego sam se vozao nekih pola sata.
Sory ako sam dosadan.
Poz. Miša