Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Februar 2012, 09:04:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Penis bonus, pax in domus!!

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Koji kreten moze da napravi ovakav sajt???  (Pročitano 1248 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« poslato: 01 Septembar 2011, 21:11:09 »

http://cometclones.com/mythology2011.htm#CHILDREN

Naisao sam slucajno malopre na ovo. Ne mogu da verujem kakve je gluposti covek napisao. Jel misli da ce ovim da privuce ljude na hanggliding???
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle"
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« Odgovor #1 poslato: 01 Septembar 2011, 22:16:23 »

Meni je frka da ovo citam  Undecided  sos
Sačuvana

Miša
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3
Marka: Airwave

« Odgovor #2 poslato: 02 Septembar 2011, 07:58:25 »

Očigledno da čovek ima nešto lično protiv paraglajdinga, pretpostavljam da mu je neko bliži stradao ili ima neki drugi lični razlog. S druge strane ne može da mu se pripiše da laže jer iznosi činjenics koje stoje. Mi paraglajderisti smo svesni rizika i da je ovo opasan sport i to smo ukalkulisali već u našem životu...Jeste činjenica da se broj incidenata povećava a ne smanjuje kao što bi trebalo a to je zbog toga jer je paraglajding mnogo,mnogo,mnogo brzo uznapredovao po mom mišljenju brže nego što je trebalo i akcenat se bacio na performansama a ne na bezbednosti...Ali vremenom i to će da se ispravi ali će koštati...
Moje mišljenje da je ovo tendeciozno predstavljeno, napr. ja mogu da navedem statistički podatak koliko je ljudi stradalo na pešačkom prelazu i da navedem čitaoce u sumnju oko prelaska ulice na pešačkom prelazu...
Sad ovako ujutro tolko mi pade na pamet...
Poz. Miša
 desant desant desant police police police Grin Grin Grin
Sačuvana
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #3 poslato: 02 Septembar 2011, 09:56:32 »

Naravno Miso, za statistiku se kaze da je velika laz. Vrlo lako se manipulise podacima. Moje misljenje je da se broj incidenata u pgu smanjuje (ne racunajuci comp krila da sad ne komplikujemo pricu). Mozda se sam broj nesreca povecao ali taj podatak ne znaci mnogo ako ne uzmemo u obzir koliko se povecao broj pilota. Procentualno mislim da se broj nesreca smanjuje jer pg zajednica vrlo brzo raste.
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle"
dino
Roda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 02 Septembar 2011, 23:23:30 »

Na zalost stvar je vrlo slicna mladim šoferima koji su tek polozili. Misle da je ceo svet njihov i da su majstori.
Tako je i u letenju, covek se vrlo brzo osili i zaista je taj pocetak naj sladji. Vrlo brzo si majstor pa jos ako imas kesa za neku dvojcicu onda ti nema ravnog.
Takve stvari zavrsavaju fatalno a novajlija je svaki dan sve vise. Oprema je sve lakse dostupna i eto lose statistike.
U jednu ruku mislim da ovakvi podatci i treba da se pokazu jer ce mnoge da spuste na zemlju i sledeci put mozda ne polete jer uslovi nisu bas kako treba!
Secam se sebe kad sam pocinjao pre skoro deset godina, prve dve sam leteo apsolutno bez rezerve i tako se glupirao da danas sa ove pozicije ne bih ni u snu opet leteo tako.

Mozda je ovaj sajt ipak previse negativan ali svakako moramo biti svesni rizika a ne samo uzivati u cinjenici da se bavimo Extremnim sportom koji se "nebavi svako"!
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!