Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

24 Maj 2012, 03:56:37 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: 10.8.2011. Zezelj  (Pročitano 153 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ixa
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Mamboo
Marka: Nova

« poslato: 12 Avgust 2011, 07:53:04 »

Dakle, juce oko pola 3  shocked me zove jedan drugar - letac i pita:" Tebra, jesi li za Zezelj?" Pomislio sam da je kasno ali ipak pristajem Wink . E sad, dok sam se ja spakovao pa dok sam otisao do Urosa po Ladu pa dok sam pokupio Emila pa dok smo stigli na brdo, bilo je vec skoro 4.  Kada smo stigli Emilova konstatacija je bila:" Uff, zakasnili smo". Inace drugar koji me je originalno pozvao je u medjuvremenu odustao  Huh?

Ipak, kada smo vec tu, polecemo... Sta reci, sleteli smo oko 6  Smiley Bilo je svega, i jakog vetra, na udare i letenja u rikverc sa spidom i termike. Izlazili smo nekih 200 m iznad starta i jedrili duz celog Zezelja. Da citiram Emila:" Odlican trening."

Elem, cesto se zalimo sto nemamo neku planincinu kao sto su Stolovi ili Kopaonik ovde u blizini Kragujevca ali na kraju dana ne mogu a da ne primetim da smo ipak jedinstveni po tome sto imamo Zezelj. Stvarno je odlicno kada u 3 popodne odlucis da odes na letenje i ubijes tog dana 1 ili 2 h.

Slike naravno nemam  Embarrassed kao ni video... Ali ionako je na ovom forum ima vec i previse snimaka i slika sa Zezelja Smiley
Sačuvana

Do not underestimate the power of stupid people in large numbers!!!
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« Odgovor #1 poslato: 12 Avgust 2011, 12:29:43 »

Citat
Slike naravno nemam  , kao ni video... Ali ionako je na ovom forumu ima vec i previse snimaka i slika sa Zezelja

Ja se ipak nebi složio sa tobom  laugh !!! Nije ovo istorijski forum , pa da na temu Žeželja ima dosta snimaka i to je to . Naprotiv svežih snimaka nikad dosta , a za lenjost predlažem da pronađeš drugo opravdanje , ovo je neprihvatljivo  plez !!!
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!