Moze, al o tome je najbolje da kaze nesto Ixa.
POslednji put na Stolovima je spravica odradila svoje.ON ima taj progi na gps-u . POleteo je prvi Dare za njim Taske ali nisu uspeli da izvrte. Meni je bilo malo opustencija jer znam da on ima taj progi na uredjaju i dogovor je bio da poeltimo zajedno i da se ja drzim njega jer moze da mi bude dobar pokazatelj. Kad ti uredjaj centrira stub, posle prvog zaokreta u njemu, stavi sidro i pokazuje ti uvek tvoj polozaj u oidnosu na centar stuba. Elem, ne znam kako al provalim da sam prvi poleteo ja i da cu morati sam da se okusam samo sa variometrom i dobrom muzikom ispod kacige. Odem na provereno mesto, i tamo drzi nulu. Nekad pola zaokreta 1 pola o ili minus 1. Uglavnom tankoza, baloni, al cekam da se nesto desi. Vrtim tako nekih 10 ak minta tu 0 i mislim, vidi ga ovaj Ixa sisa

pusta mene da mu nadjem stub i samo da se uvuce + ima spravicu... (POSLE SAM SAZNAO DA JE IMAO 3 NEUSPELA STARTA) koje nisam video, imao sam utisak da se ne pomera krilo a i bio sam zauzet cekajuci da proradi...i tad krece, malo po malo, polece Ixa pravo ispod mene i boom eto nas na 1400. E sad on odlazi dva puta na nelogicno meso slusajuci uredjaj i penje jos nekih 200 m vise a ja u pokusaju da se prebacim na Kamariste skoro padnem ispod starta. Dovucem se nekako nazad i on mi overi jos jedan stub u kome popravljam visinu. Uglavnom spravcica jeste kul ali nemojte da zanemarite ni faktor letaca!!! Ixa bravo za let na Stolovima!!