JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 17 Januar 2008, 23:53:13 » |
|
Pitanjce: ja mislim da sam našao teren na GE-u. Evo slike. Nego ovo je za èist Zapad i eventualno malo ka JZ ili SZ. Dal je to to? jer neko je pomenuo jug a to je èist bok!?
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Branko76
Roda

Van mreže
Model: Epsilon 4
Marka: Advance
Advance
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 18 Januar 2008, 10:45:38 » |
|
Jeste to je to Djole , teren je idealan za zapad, a moze i jugozapad, ono sto smo imali do sada da nam je severozapad bio bocan iako snimak govori drugacije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
snovi o letenju polako postaju stvarnost...
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
Model: lambada
Marka: apco
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 18 Januar 2008, 11:44:33 » |
|
Ola! Ja sam uvek za akciju... Racunajte i mene...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
if something is stupid and it works, maybe it's not so stupid 
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 18 Januar 2008, 13:08:30 » |
|
Provericemo to svakako cim vreme dozvoli. Branko, moze li se dotle stici preko Iriga? Spomenuo si put od Rume prema Vrdniku. Da li mislis na put Ruma-Irig, pa onda pre Iriga skretanje za Rivicu i Vrdnik? Poznajem dosta dobro ove predele, iako nisam bio odavno, a mesta Pavlovci se ne secam. Dakle, ako bi dolazio iz pravca Iriga, preko Planine... zato pitam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
Branko76
Roda

Van mreže
Model: Epsilon 4
Marka: Advance
Advance
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 18 Januar 2008, 14:17:40 » |
|
Naravno da mozes i preko Iriga tim putem koji si spomenuo,ali ako ides iz Novog Sada najbliže je preko Rakovca pa na Zmajevac i spustas se u Vrdnik, preko Rakovca je blize skoro 10km
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
snovi o letenju polako postaju stvarnost...
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 18 Januar 2008, 17:57:52 » |
|
Da, znam za Rakovac. Jeste blize. Svakako, kisa pocinje ovde i to sve jace, pa ce to biti odgodjeno, ali... bice prilike. Hvala ti za informacije. Sada je jasnije gde je to tacno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 18 Januar 2008, 19:41:51 » |
|
fu%#*ng rain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x Mrzim kisu!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 18 Januar 2008, 19:54:37 » |
|
Nista mi ne govori... malocas umalo nisam napao komsiju koji je dosao kod mene  pocecu da ujedam!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 18 Januar 2008, 21:36:41 » |
|
Da znam da ce biti sutra ok vreme pa da skoknemo negde da napravimo neku akciju ali ova kisica me ubija... Odoh da proverim prognozu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 19 Januar 2008, 00:02:00 » |
|
Ja nisam gledao prognozu, ali ne verujem da ce biti dobro. Vec je uzasno blato...nazalost. A prilicno je toplo. Kada smrzne, nije lose. Ovako... Bice prilike, sta da radimo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 19 Januar 2008, 08:49:29 » |
|
jbg... prognozu sam pogledao ali mi se nikako ne svidja, ostaje nam samo da cekamo lepse uslove...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
Model: Electron
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 19 Januar 2008, 10:07:04 » |
|
Baksuzi jedni.Eto to smo mi.  Kad mi pukne film ima da odem na Cenej i maznem im onaj AN-2 pa makar mi bilo poslednje.A ne neka kisa tu nas da zajebava. Kakva bih to voznja bila 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 19 Januar 2008, 10:55:12 » |
|
I koliko bi trajala!? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos sky
Roda

Van mreže
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 19 Januar 2008, 13:09:36 » |
|
skoro da sam siguran da bi se lepo provozao po pisti... a zaustavljanje bi bilo za "SALTO" :lol:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 19 Januar 2008, 13:11:17 » |
|
Nasli bi ga na kraju piste hahaha.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|