|
Tata
|
 |
« poslato: 06 Novembar 2007, 14:31:27 » |
|
Ка
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 10 Septembar 2008, 07:08:11 Tata »
|
Sačuvana
|
Брини о себи и другима
|
|
|
Branko76
Roda

Van mreže
Model: Epsilon 4
Marka: Advance
Advance
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 06 Novembar 2007, 14:53:37 » |
|
:-) Jeste, lepo mestasce. Teren je mnogo lep, ima mesta da se postave satori, ko voli moze nesto i da upeca za rucak(dozvola za pecanje se naravno placa). Moze po jugu i jugozapadu da se lepo i jedri, a i stubici su tu... Ako neko zeli posle letenja da se i okupa u bazenu, na 4km je i Banja Vrdnik, sa otvorenim i zatvorenim bazenima. basne_2005@yahoo.com
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
snovi o letenju polako postaju stvarnost...
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
Model: Electron
Marka: Ozon
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 06 Novembar 2007, 20:26:52 » |
|
Ljudi morace da padne neko okupljanje i druzenje na toj lokaciji. Bane mi je pokazao i mogu vam reci da je vredno dolaska!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
|
Tata
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 06 Novembar 2007, 20:53:43 » |
|
Пу
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 10 Septembar 2008, 07:08:44 Tata »
|
Sačuvana
|
Брини о себи и другима
|
|
|
Branko76
Roda

Van mreže
Advance
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 16 Januar 2008, 13:58:32 » |
|
Evo fotki sa južne strane fruške gore za one koji nisu imali prilike pre vise od godinu dana da vide ovaj lep teren za obuku i padinsko letenje.
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SkyLord
Orao

Van mreže
Model: SelfMade
Marka: AXISpara
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 16 Januar 2008, 16:29:08 » |
|
HI WOW!!!! Mesto je fenomenalno!!!! Tu se radi velika festa na padinu!!! Moze da se igraju puno ''igrice''  Moram da posetim to!!!! Sajnam za takvo mesto....  samo da cesto duva celni vetar....... :roll: poz. M.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DarkoK
Galeb

Van mreže
Edel Saber
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 16 Januar 2008, 17:12:25 » |
|
Bane, da li su to slike terena koji je opisan u prethodnim porukama?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Branko76
Roda

Van mreže
Advance
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 16 Januar 2008, 19:33:37 » |
|
JESTE
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 16 Januar 2008, 19:37:34 » |
|
Mesto izgleda super. Ovo treba posetiti sto pre. Ja sam ovih dana zauzet, ali cim se rasteretim (za vikend sigurno), moglo bi se obici to mesto, pa da se malo i druzimo i igramo, ako budu povoljni meteo uslovi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 17 Januar 2008, 08:36:56 » |
|
AJMOOOOOOO LJUDI NEMA STA DA SE CEKA.VIKEND JE NAS AKO VETAR BUDE OK. MILOSE,NELE,BAKI,DARKO...SNIMAJTE USLOVE PA DA SE DRUZIMO DOK SAM NA GODISNJEM.MOGLI BIH DJOLE,TAKI,SALE DA SE DOGOVORE I DA SE PRIKLJUCE AKCIJI. MILOSEEEEE JEL SI ZIVVVV!!!???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti 
|
|
|
Branko76
Roda

Van mreže
Advance
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 17 Januar 2008, 09:15:58 » |
|
matori ti znas gde je teren, ja za vikend imam krstenje i slavu i nikako necu moci sa vama. Najavljuju jugozapad -zapad, pa eto priliki da probate terencic, samo da vetar ne bude preslab. Od NS preko Rakovca imate oko 26km.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 17 Januar 2008, 12:12:26 » |
|
Aj videcemo da odradimo to za vikend.Neznam kakvo je stanje sa Noletom i Milosem.Dogovoricemo vec nesto.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DarkoK
Galeb

Van mreže
Edel Saber
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 17 Januar 2008, 13:09:00 » |
|
jao...sred ispitnog roka ko ce odoleti, nek` ide zivot  da vidimo kakvo ce vreme biti... ja sam za
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
live to fly
Čovek ptica

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 17 Januar 2008, 14:33:35 » |
|
po yubc-u bih trebalo da bude ok nedelja posle podne.Mogli bih smo malo da odemo i rasirimo krila.Znaci nebih nam uzelo puno vremena a opet bih malo isvidili teren. Aj videcemo sta ce biti od toga.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nele
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 17 Januar 2008, 22:58:10 » |
|
Imao sam nekih problema sa internetom, ali evo me opet. Ja sam ZA sto se tice toga, samo ako vreme posluzi. Milos i ja smo se vec dogovarali da idemo u Vrsac ako vreme bude OK, ali o tom po tom, javicemo na vreme. Ako ne, idemo na ovaj teren da ga malko ispitamo. Dakle cucemo se jos do tada. Ja sam ovih dana slobodan, sve do ponedeljka, pa cemo nesto iskombinovati.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
eko mi je jednom rekao da je vreme predator koji nas uhodi citavog zivota. Ja sam pre verovanja da je vreme saveznik koji nas upozorava na nasem putu kroz zivot, da cenimo svaki njegov momenat
|
|
|
|