Draga moja braćo po krilu ,
nesebično otvaram ovu temu sa namerom da se svi pronađemo u njoj sa ciljem da sačuvajmo snimljene trenutke od zaborava i podelimo ih među sobom ! Tema je isključivo namenjena za snimljeni video i foto materijal , koji iz raznoraznih razloga nismo stigli da podelimo među sobom , a ipak su svedočanstvo trenutaka provedenih u ovom našem lepom sportu . Svako od Vas u svojoj arhivi poseduje nešto što bi bilo interesantno podeliti među svojom letačkom braćom , da se setimo tih trenutaka i međudobno ih prokomentarišemo .
Molim vas da se ne opterećujete kvalitetom snimaka , jer Era GoPro-a je tek počela , nedozvolimo da iz bilo kojih razloga zaboravimo i ne podelimo snimljeni video i foto materijal . Predlažem da foto materijal (ukoliko ima dosta slika) ne kačite pojedinačno , već ga prezentujete u vidu video klipa , na taj način će mo gledati vaše fotografije u vidu slajdova i sa muzikom koju Vi smatrate da je primerena vašem materijalu . Ja sam lično poslušao savet koji je Pumba dao Miši na forumu i počeo da svoje slike i video klipove sastavljam u programu VideoPad Video Editor , neko to isto radi u Windows Movie Maker-u , a pak neko koristi sasvim trećii program za uređivanje i sastavljanje svog snimljenog video i foto materijala .
Neka nam je sa srećom Nova tema , da nam donese dosta lepih i zajedničkih trenutaka !
Otvaram ovu temu sa video materijalom snimljenim na Ovčaru 22.08.2010. godine .