Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 14:39:54 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ucenje na tudjim greskama, pehovima..pouke  (Pročitano 1002 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

Model: Sigma 5
Marka: Advance

« Odgovor #15 poslato: 11 Maj 2011, 22:26:12 »

Ma samo ti se cini. Ovaj forum je otvoren za sve koji hoce da se prikljuce i nije uopste bitno da li su zuti, crni, beli , kosooki, bez obzira kojos politickoj struji pripadaju, i bilo koji vetrovi da ih nose, da li su pocetinic, iskusniji letaci ili profesionalci. Pa cak i da su samo posmatraci svi su dobro dosli naravno sem onih koji su ovde da omalovazavaju ili vredjaju ostale korisnike ili da na bilo koji drugi nacin stete ovom forumu i zajednici.
Zao mi je ako se ti ili bilo ko oseca stegnuto ili sputano na ovom forumu. Meni kao nekom ko je pa skoro od prvog dana na ovom forumu, pa cak sam i postao administrator pre nego sto sam uzivo upoznao osnivaca ovog foruma i zajednice, cak sam mozda i stekao par "neprijatelja" (mada bi ja rekao neistomisljenika), puno vi se sam upoznao dobronamernih ljudi kojima je ovaj forum kao i meni svakodnevna on-line destinacija za dobro raspolozenje i da cujem ili naucim nesto novo.
Tako i ova Mihajlova inicijativa nije sputana od nas, samo smo pokusali da ukazemo na poteskoce sa kojima smo se do sada sretali u vodjenju i odrzavanju foruma i sajta.
Sačuvana

coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« Odgovor #16 poslato: 11 Maj 2011, 23:12:47 »

I ja mislim da gresis Konstantine. Ako malo procesljas forum videces da je sve sem ustogljenih pravila i stroge hijerarhije. Videces da sukobi misljenja nisu nista strano na forumu, ali i to da se ona pozitivna uglavnom usvajaju. Neka pravila postoje, ali su ona labava i niko ne insistira bezuslovno na njima. Jedino pravilo koje se strogo postuje na ovom forumu je da nema vredjanja i omalovazavanja drugih clanova foruma!  Sto se tice ove diskusije u vezi Mihjlovog predloga, ona jeste malo otisla u stranu ali se i vratila na pravi put. Slozices se da je tema delikatna i da mora da postoji odredjeni pristup istoj.  Takodje mislim da ces se i sloziti da moze da bude od velikog znacaja za sve letace ( iskusne, pocetnike, takmicare) Ma koliko prica se vodila o ovom forumu kako je ovakav ili onakav, namenjen pocetnicima ili ne, cinjenica je da okuplja sve vise ljudi i da mnogi potraze informacije bas na njemu! Upoznao sam  licno mnoge ljude koji ovde postuju, druzio se i leteo sa njima, razmenjivao misljenja izmedju ostalog i o forumu. Cesto sam cuo primedbe tipa, zasto nema ovog ili onog, zasto ne pisu izvestaje itd... To je na njima, siguran sam da ce doci vreme kada ce biti i toga na ovom forumu.  Nadam se da ce ova prica sa strucnom analizom raznih situacija, podici forum na jedan visi nivo. Ja na to gledam, kao da smo svi zajedno ( clanovi) zavrteli jedan mnogo dobar stub! Znas i sam da i u njemu postoje neka pravila Smiley 

pozdrav! Ivica
Sačuvana

Gavran014
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Model: Avax XC2
Marka: Gradient

« Odgovor #17 poslato: 12 Maj 2011, 08:42:23 »

Ma samo opusteno na ovom forumu postoje ljudi koji nisu ratoborni pa nista nije zaustavljeno, a za svadju je ipak potrebno dvoje. Dakle tacno je, varnica ima, ali necemo vatru ionako je isuvise toplo, a ne mora se napisati sve na forumu sto se uradi .Tako da Gugi je prihvatio da saradjuje, a Vi mi pomozite i podrzite forum i rezultati price ce biti vidljivi.

Mihailo Maric (Miki bonnet)
Sačuvana

Gavran
raketa
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Ozone
Marka: R10.2

« Odgovor #18 poslato: 18 Maj 2011, 23:25:09 »

Coik i Flyingman kad sam rekao ,,birokratija,, nisam mislio nista lose.
Pod birokratijom sam mislio na to da li je stvarno potrebno da se napise 25 knjiga prije nego sto se stavi sekcija (koja je sto bi ameri rekli ,,must have,,) na forumu kao sto je na ovoj slici...

* slika accidents.jpg (539.72 KB, 1680x1050 - pregledano 61 puta.)
« Poslednja izmena: 18 Maj 2011, 23:28:17 raketa » Sačuvana

Trazim shemu da se preselim u Interlaken Cheesy predlog?
raketa
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 18 Maj 2011, 23:30:57 »

.
Tako i ova Mihajlova inicijativa nije sputana od nas, samo smo pokusali da ukazemo na poteskoce sa kojima smo se do sada sretali u vodjenju i odrzavanju foruma i sajta.

Ako hocete demokratski forum onda vam nije losa opcija postavljanja ankete pa da se glasa.......
Sačuvana

raketa
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 18 Maj 2011, 23:35:51 »

I ja mislim da gresis Konstantine. Ako malo procesljas forum videces da je sve sem ustogljenih pravila i stroge hijerarhije. Videces da sukobi misljenja nisu nista strano na forumu, ali i to da se ona pozitivna uglavnom usvajaju. Neka pravila postoje, ali su ona labava i niko ne insistira bezuslovno na njima. Jedino pravilo koje se strogo postuje na ovom forumu je da nema vredjanja i omalovazavanja drugih clanova foruma! 

pozdrav! Ivica

Druze nikog nisam ja htio da uvrjedim sa svojim postom o birokratiji. Forum sam procesljao masu puta...
Izvinjavam se onima koji su se nasli i ako su se uopste nasli  uvredjeni. ,,Izvjestaji o nesreci,, je ,,must have,, i greska je sto nije od starta stavljeno na ovaj forum...

Aj sad pozz i banujte me posto sam se uhvatio da razglabam o krajnje nepotrebnim stvarima tj. doprinosim ovoj birokratiji.....  plez
Sačuvana

Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

Model: Sigma 5
Marka: Advance

« Odgovor #21 poslato: 18 Maj 2011, 23:54:41 »

Ma opet se ne razumemo.
I ja sam misljenje da to treba da postoji na forumu i prvi sam koji voli da procita takve izvestaje i objasnjenja sta i kako (i ako su mi dva najbolja prijatelja nastradala na letenju, i oba puta sam bio prisutan).
Poenta je da ja nisam strucan da pisem o tome (mislim na ono sta, kako zasto i sta je trebalo), ako ima nekog da to radi bio bih mu zahvalan. Na moju inicijativu i razgovore za par pilota za koje sam mislio da mogu i hoce to da rade sve se zavrsilo na tome da nikad nisu uzeli ucesce. Zasto? To ne znam!!!
Kao sto si do sada mogao da shvatis uopste ne mislim da je potrebno da se glasa, i ako je Mihajlo to resio sa Gugijem svaka mu cast. Tema je pokrenuta, Gugi je dobio svoj prostor da pise "Izvestaje o nesreci, a Coik, Pumba, Juventus i ja smo tu da pruzimo tehnicku podrsku.
Posto si i sam clan hrvatskog foruma (zakljucio sam po avataru), primetio si da su tamo skoro svi njihovi dobri (najbolji, najkompetentniji) piloti i da su isti uzeli ucesce u radu foruma, verovatno si primetio da to kod nas nije slucaj.
Sačuvana

raketa
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 19 Maj 2011, 10:00:03 »

Ma opet se ne razumemo.
I ja sam misljenje da to treba da postoji na forumu i prvi sam koji voli da procita takve izvestaje i objasnjenja sta i kako (i ako su mi dva najbolja prijatelja nastradala na letenju, i oba puta sam bio prisutan).
Poenta je da ja nisam strucan da pisem o tome (mislim na ono sta, kako zasto i sta je trebalo), ako ima nekog da to radi bio bih mu zahvalan. Na moju inicijativu i razgovore za par pilota za koje sam mislio da mogu i hoce to da rade sve se zavrsilo na tome da nikad nisu uzeli ucesce. Zasto? To ne znam!!!
Kao sto si do sada mogao da shvatis uopste ne mislim da je potrebno da se glasa, i ako je Mihajlo to resio sa Gugijem svaka mu cast. Tema je pokrenuta, Gugi je dobio svoj prostor da pise "Izvestaje o nesreci, a Coik, Pumba, Juventus i ja smo tu da pruzimo tehnicku podrsku.
Posto si i sam clan hrvatskog foruma (zakljucio sam po avataru), primetio si da su tamo skoro svi njihovi dobri (najbolji, najkompetentniji) piloti i da su isti uzeli ucesce u radu foruma, verovatno si primetio da to kod nas nije slucaj.

Jest druze upravu si. Problem je kod nas taj sto svi hoce da zataskaju nesrecu. Sto? ne znam...
Sačuvana

Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!