Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 14:37:13 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Penis bonus, pax in domus!!

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Zdravo svima iz Beograda i okoline  (Pročitano 368 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
vujicicdragan
Jaje
*

Van mreže Van mreže

VALjDA CU USPETI

« poslato: 21 April 2011, 08:25:12 »

Ja sam dragan. ja sam iz beograda nov sam u ovome i zelim da naucim da letim sa paraglajderom.

Ali nemam krilo ni sistem malo sam busan po dzepu pa bih voleo da mi neko pomogne sa nekim polovnim
krilom i stolicom.

frontalac....hvala
Sačuvana
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #1 poslato: 21 April 2011, 10:50:54 »

Dobrodošao Dragane,
Kao prvo predlažem ti da dobro pratiš forum i provršljaš po temama, pogotovo u "nauči i ti da letiš". Posle prati kad ko poziva na letenje - "paraizlet". Možeš se dogovarati sa beograđanima ali takođe i sa požarevljanima, valjevcima, novo sađanima, vrščanima... da dođeš na teren kao posmatrač ili još bolje vozač neke ekipe. Tu ćeš pokupiti brdo trikova i saveta. Učićeš gledajući i kad tad će ti se ukazati prilika da zemljorukuješ(odnosno naučiš da dižeš krilo).
Ako uspeš nekako da zakrpiš džep onda predlažem školicu Cheesy To je uvek bezbolnije varijanta Wink
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #2 poslato: 21 April 2011, 14:06:08 »

Zdravo Dragane,

Kao sto ti je Djole rekao, za pocetak ti je najbolje da krenes sa letacima na brdo i iz prve ruke vidis kako sve to izgleda. Usput ces da dobijes i gomilu informacija o svemu sto te zanima i odlucis jel ti se paraglajding svidja i da li zelis time da se bavis. Nije retko da letacima treba vozac da spusti kola sa brda kad svi odlete tako da ce te mnogi rado povesti.

Pozdrav,
Marko
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« Odgovor #3 poslato: 21 April 2011, 15:19:19 »

laugh laugh laugh Ha ha ha i ja bi to isto preporučio , samo zamišljam situaciju kako sin Dragan nema položeno za auto , a mi se svi naložili da napokon ima neko da spusti auto sa brda  laugh  Grin plez

Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
vujicicdragan
Jaje
*

Van mreže Van mreže

VALjDA CU USPETI

« Odgovor #4 poslato: 22 April 2011, 18:40:17 »

laugh laugh laugh Ha ha ha i ja bi to isto preporučio , samo zamišljam situaciju kako sin Dragan nema položeno za auto , a mi se svi naložili da napokon ima neko da spusti auto sa brda  laugh  Grin plez

( Samo da te dopunim kao vetar krilo hahahahahaha imam dozvolu za kamion a ne samo za kola).
naravno uvek izvinite za ovaj smeh dakle naravno uvek cu uciniti tako nesto da bih pomogao drugome. frontalac
Sačuvana
dusan
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 25 April 2011, 22:25:21 »

Pozdrav i dobrodošao! Drago mi je da smo se i upoznali!
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!