Evo ja sam rešio da ne čekam kraj Đoletove ankete i da iznesem lični stav . I dalje ostajem pri stavu da treba ukloniti ,skinuti , izbrisati ,... karmu /ugled koji se nalazi ispod avatara

. Da se ne ponavljam već sam objasnio zašto ! Ali ,... iz svakog pokrenutog razgovora se izrodi nešto korisno , pa iz tog razloga neću da budem kategoričan i da ne priznam ono što mi se dopada u celoj ovoj priči . Recimo dopada mi se kod dodeljivanja ugleda , bio on pozitivan ili negativan to što svako od nas ima pregled ugleda u kome može da vidi od koga mu je dodeljen , kao i da pročita komentar onoga ko ga hvali ili kritikuje . Shodno tome izgradio sam i stav u kome smatram da ;
1. Bolje da ostane stari naziv " karma ", nego novi naziv " ugled " ,
2. Treba ostaviti mogućnost da vam neko može dodeliti pozitivnu ili negativnu karmu i to sa mogućnošću ostavljanja komentara ,
3. Da ispod avatara ne postoji ništa vezano za vrednovanje ili broj karmi ,
4. Da ostane pregled karme ( pregled ugleda ) kako bi član mogao pregledati od koga mu je dodeljena karma i sa kojim komentarom .
Toliko od mene po ovom pitanju

za početak ću se pridružiti Coiku i izbrisati moj neverovatni ugled u proteklih 10-ak dana

.
Pozdrav !