Đole , neznam ti ja o čemu ti to pričaš

?!
Da budem iskren ,nije mi više stalo do toga , a i zakomplikovali smo ga ,.... Ja bi radije da iskoristim opciju i da sa svog avatara uklonim tu igračku . Svi mi znamo međusobno ko koliko doprinisi forumu , ko je koliko aktivan , pa ne vidim razlog da se međusobno hvalimo i kudimo , kada svoja mišljenja iznosimo direktno kroz odgovore na zadatu temu .
Ova fora sa pingvinima , golubovima , albatrosima i ostalim letećim aždajama mi se dopada , jer na taj način se vidi ko je džomba na forumu .
Za tvoju informaciju , kada sam isključio opciju " ugled "-a , ispod moga avatara je ostalo sve da piše isto osim što se ugled resetovao sa 11 na 0 , ako neko želi da isključi tu opciju nebi trebalo ništa da piše na tu temu . Kada sam sve vratio na staro sa 11 ugled mi je porastao

na 14 , postao sam ugledniji iako u pregledu ugleda piše da niko nije glasao za mene

. Ja bi radije da mi omogućiš da isključim tu opciju i da ispod moga avatara ne piše ništa na tu temu !!!
A evo i sada ovaj tvoj ugledometar broji kao taksimetar , sa 14 stigao sam na 23 iako sam samo 1 glas dobio do sada u pregledu ?! Tu brate Đole ne štima nešto kako treba !!!