Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

09 Februar 2012, 08:15:11 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Aerodinamika paraglajdera  (Pročitano 6993 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
vuisa
Roda

Van mreže Van mreže

Model: apex (Proto )
Marka: U-turn

« Odgovor #30 poslato: 09 Avgust 2009, 02:01:06 »

Propratio sam vam temu ,DARKOVE KISNE GLISTE SU BAS SEKSI KOLIKO PUTA IH ZLOSTAVLJAS AKO NIJE TAJNA DNEVNO  KAD NEMAJU MENS   :Smiley,

Ako neko od vas zna da napravi idealno rebro i nagib, odnosno trimovanje centalnog dela kupole  i strana ka krajevima bitnih za brzo hvatanje termike i to sve da nesmeta pri barem gazenju 80% spida onda poznaje aerodinamiku E neka mi se javi i bude mi saradnik u nekom projekticu za jedno krilce, a uz to zna kompjuterski da uradi progresiju i regresiju velicine krila  po kilogramu opterecenja , da bi razvili brojeve naravno to jest velicine  onda je vrlo dobrodoso

cisto da pokrenem temu, ko zna mozda i neko lupi nesto pametno , a kad pogleedam daje covek pametan nebi bio sa nama ovde i leteo paraglajderom nego bi radio u Vincu Grin

malo se salim NARAVNO,

uvek pozitivna energija

uvek su pozeljne ovakve animacije za relaksacije, saljite slicne

klik

http://www.youtube.com/user/vuisa

mislim da svako svog konja hvali haha
« Poslednja izmena: 09 Avgust 2009, 11:26:06 vuisa » Sačuvana

No Dread On The Way To The Top
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!