Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 13:58:44 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Bezobrazna cena obuke  (Pročitano 9425 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
sasa
Patka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: 10 Decembar 2007, 14:10:00 »

Pozdrav svima.Redovno pratim sta se desava i po vasim komentarima vidim da ste sve blize kolicini zalosti i besa koju ja osecam za paraglajding u nasoj zemlji.
      Druzim se i letim sa ljudima koji su elita naseg peraglajdinga.Lete isto kao i vi i dele istu ljubav prema nabu i mogu vam reci da ih bole iste stvari kao i vas.
      Ja sam kao i oni spremni da ucinimo NESTO.Imamo neke ideje,a vi dajte predloge i nemojte biti kivni na instruktore i skole.
      Cena obuke je relativan pojam i ne treba ga porediti sa evropom.(nisu automobili skuplji kod nas zato sto je veci standard) vec treba videti  sta pocetnik moze da dobije za neke pare.
      Kada bih ja sad bio instruktor (sto imam nameru)i trebao da formiram cenu obuke kako bih to uradio?Da cujem predloge i jos po neki vezan za povecanje kvaliteta letenja kod nas.
Sačuvana
sasa
Patka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: 10 Decembar 2007, 14:10:30 »

Pozdrav svima.Redovno pratim sta se desava i po vasim komentarima vidim da ste sve blize kolicini zalosti i besa koju ja osecam za paraglajding u nasoj zemlji.
      Druzim se i letim sa ljudima koji su elita naseg peraglajdinga.Lete isto kao i vi i dele istu ljubav prema nabu i mogu vam reci da ih bole iste stvari kao i vas.
      Ja sam kao i oni spremni da ucinimo NESTO.Imamo neke ideje,a vi dajte predloge i nemojte biti kivni na instruktore i skole.
      Cena obuke je relativan pojam i ne treba ga porediti sa evropom.(nisu automobili skuplji kod nas zato sto je veci standard) vec treba videti  sta pocetnik moze da dobije za neke pare.
      Kada bih ja sad bio instruktor (sto imam nameru)i trebao da formiram cenu obuke kako bih to uradio?Da cujem predloge i jos po neki vezan za povecanje kvaliteta letenja kod nas.
Sačuvana
sasa
Patka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: 10 Decembar 2007, 14:11:26 »

Sačuvana
Bangy
Orao

Van mreže Van mreže

Model: VITA
Marka: AIRDESIGN

« Odgovor #48 poslato: 10 Januar 2008, 14:43:28 »

...

* school.jpg (56.7 KB, 264x400 - pregledano 525 puta.)
Sačuvana

Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
Stranice: 1 ... 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!