Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 13:55:23 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Thermik 2011 - PG sajam  (Pročitano 1176 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
vuisa
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Blue
Marka: TeamFive

« poslato: 13 Februar 2011, 20:17:14 »

Izvestaj  uskoro...

kratak opis

PRAZNIK ZA OCI

* P1090287.jpg (188.86 KB, 800x1067 - pregledano 86 puta.)

* P1090384.jpg (97.1 KB, 800x600 - pregledano 74 puta.)

* P1090415.jpg (170.06 KB, 800x1067 - pregledano 99 puta.)

* P1090374 [800x600].jpg (135.07 KB, 800x635 - pregledano 74 puta.)
« Poslednja izmena: 13 Februar 2011, 21:12:29 vuisa » Sačuvana

No Dread On The Way To The Top
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« Odgovor #1 poslato: 13 Februar 2011, 21:30:44 »

mojne mnogo da cekamo na njega...  Cheesy  Cool
Sačuvana

radza
Patka

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 16 Februar 2011, 16:59:50 »

Uskoro Huh?
Sačuvana
vuisa
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 21 Februar 2011, 13:47:06 »

Uskoro Huh?

Ostao sam vam duzan ali vas nism zaboravio!

Nezamerite mi na malim tehnickim greskama  koje se mogu opaziti u snimku , nisam video master...ali se trudim ....zasad pogledajte i uzivajte u onome sto sam jedva zabelezio  od silne guzve ,mnogo toga nism  a hteo sam...
Napisacu jedan izvestaj vezano za ovaj sajam  iz mog ugla gledanja  ...

uyzivajte...BY VUISA uvek za vas

« Poslednja izmena: 21 Februar 2011, 14:04:30 vuisa » Sačuvana

coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« Odgovor #4 poslato: 21 Februar 2011, 14:06:48 »

nije frka Wink sve ti oprastamo! exstra snimci ... Wink   Cheesy  Cool
Sačuvana

Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #5 poslato: 21 Februar 2011, 15:29:38 »

Super snimci Vuisa, vidim da ti je bilo zanimljivo tamo Smiley
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #6 poslato: 21 Februar 2011, 19:14:49 »

stvarno je pogled iz tvog ugla - kako samo snimaš krojeve i rešenja ko kinezi Wink hehe no, ispričaj nam šta ima novo od proizvoda i inovacija što se sistema tiče??
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
ckibi
Roda

Van mreže Van mreže

Model: tattoo
Marka: nova wings

« Odgovor #7 poslato: 21 Februar 2011, 19:55:22 »

E by Vuisa svaka čast...Dogodine i ti da izlažeš,da pokažeš šta naše gore list ima da ponudi Jevropi...Karma +
Sačuvana
vuisa
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 22 Februar 2011, 08:43:25 »

stvarno je pogled iz tvog ugla - kako samo snimaš krojeve i rešenja ko kinezi Wink hehe no, ispričaj nam šta ima novo od proizvoda i inovacija što se sistema tiče??

E bre Djole al si me provalio skroz , a ja mislio da vam ostavim utisak da idem tek onako 3000 kilometra nebi li kupio sistem sebi za narednu sezonu kako kazu ovi gore u jevropu...

Pa naravno spijunaza,sacu i ja da budzim i sminkam ko ovi  ! Ali one najbolje snimke nisam hteo izbaciti, da nebi Zuca provalio i pokrao  fore,sobzirom da mi reko da ne ide na te vasare vise ,sto je donekle ali donekle u pravu  ...  

Ckibi brate moj iz tvojih usta u bozje usi pa ti i Braca da mi budete test piloti ionako ste  najaci para kaskaderi u zemlji... Grin

Nego nema ga Radza  da komentarise ove paramotore a toliko je bio u iscekivanju da vidi Fresh Breeze sta ima od novina,obrati paznju na kacenje koje sada imaju ... Afro

izvestaj u vidu novinara reportera uskoro uskoro ...
« Poslednja izmena: 22 Februar 2011, 09:14:58 vuisa » Sačuvana

radza
Patka

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 22 Februar 2011, 22:21:06 »

Druze, DOBRO sam ja pregledao snimak (bar ono sto si nam predocio na kasikicu Tongue (sto je sasvim dovoljno s' obzirom na cenu  Grin )) cak sam i pregledao i malo hang glidinga koji si obisao i e-lift koji je bio montiran na atos-a i valjda je neka elektricna zamena za mosquito NRG ali posto nema veze sa paraglidingom necu zamarati. Tebi veliko hvala na ovom snimku a i za pomoc oko prepravke na starom sistemu. KAD usavrsis taj novi sistem za fresh breeze sto si slikao promenicu stari Afro
Sačuvana
Miša
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Sport 3
Marka: Airwave

« Odgovor #10 poslato: 26 Februar 2011, 08:28:20 »

Vuice nebeski brate, da li je tamo bilo i neko krilo? MIŠA,POZ.
Sačuvana
vuisa
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 26 Februar 2011, 20:09:10 »

Vuice nebeski brate, da li je tamo bilo i neko krilo? MIŠA,POZ.

Naravno Mico da si mogao dobiti informaciju o krilima na sajmu ali ovo je bilo vise vezano za opremu i accessoriese ,sisteme i to sto je mene posebno interesovalo....predlozio bi tebi i svakom ko zeli da vidi i proba krila  koja ih interesuju na Stubai izlozbi kada je sve isto samo mozes probati koje zelis krilo uz regularnu letacku dozvolu i naravno prilozen pasos .,izlozba je na otvorenom u podnozju starta gde ima i zicare   pa je lako napraviti letova raznim krilima... to traje ako se nevaram 2 dana i uvek postoji takmicenje u preciznom sletanju.
     Znaci firme donose demo krila koje mozes probati.....Sledeci takav skup  se dogadja narednog meseca u Austriji Stiubai  ..izbacicu datum ...mada Darko Pantic ima podatke posto smo se vec culi nebili otisli gore...

pozdrav
Sačuvana

PilotProject
Gost
« Odgovor #12 poslato: 26 Februar 2011, 20:30:30 »

Stubaicup datira jos iz 1988 godine zahvaljujuci Andre Bucheru (konstrukteru prvog ovalnog krila koje danas poznajemo,prvi covek koji je odradio luping sa glajderom i ciji je tim iskakao iz helikoptera a DUGOGODISNJI moj Prijatelj) i vec par godina je i izlozbena pozornica mnogih proizvodjaca svega i svacega......ja sam odlazio mnoge godine tamo i izlagao paratrajk i paramotore itd........vec par godina neodlazim na takve skupove nego one koji su meni u interesu.
ovaj sajam je interesantan i za izlagace jer cena je niza nego ostali sajmovi gde se placa i do 5000 evra za 4 dana itd......
smestaj tamo imate od 15 evra navise,ukoliko ste u grupi moze se naci i jeftinije.prodavnice rade subotom do 12 neke do 17 casova itd.....u blizini insbruka vodite racuna na fiksne i pokretne radare jer u to vreme oni rade dan i noc......
happy landing in stubai
Sačuvana
vuisa
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 27 Februar 2011, 11:52:00 »

radza

KAD usavrsis taj novi sistem za fresh breeze sto si slikao promenicu stari Afro

[/quote]

Brate Radzo , sto se tice sistema , od ovih pogotovu Freesh Breeze mislim da je moj Paramotor sistem veza  ROTOR 2 bolji vec zadnji koji mi je otisao pre nove godine a ovaj sad koji cu vam izbaciti uskoro ce biti daleko od njih ...oni su se zadrzali na svojim izumima jos od pre 5 godina i to za svoje potrebe i konstrukciju...cak sam bio i u sivaonici u Sloveniju gde iim se rade sistemi tako da sam vido iz prvog reda sta  , kako i znam ceo koncept...
        Moj sistem moze otici u bilo koji deo sveta i kaciti se na donjoj ,srednjoj i visokoj tacki kacenja a uz to moze se voziti solo glajder u tom sistemu  sa jos dosta estecki modernih  i  korisnih detalja dzepova ,nekih bocnih zatezaca koji bi koristili cross country paramoto pilotima  kojih je sve vise , na kraju sigurnosni stepovi  koje sam uveo na svim moji napravama uzete  iz alpinisticke opreme ,razlog veca sisgurnost na dinamicki udar ...mozda zvuci malo prepotentno da nesto moje  je bolje nego tamo neko Evropsko zvucno ime ali paramotoring firme ne bacaju na eksterijer paznju  nego rade uprosceno do te mere da  cak i fale stavri  na njemu , ali zato keidz i motor ima isuvise stvari koje su vise esteckog nego korisnog karaktera    , o tome spremam poseban izvestaj vezan za ovaj sajam.
    Ja sam malo pustio na volju radimpo nekom svom ubedjenju i pratim svetske forume gde se pominje  kao nedostatak to sto ja ubacam ,nema tu neke revolucije ali ima sve na dohvat ruke pa cemo videti sta ce ljudi reci u buducnosti ...

govorim o sistemu veza a ne keidzu i masineriji iza...

pozz vuisa

* sema kacenja.jpg (154.88 KB, 600x1572 - pregledano 53 puta.)
« Poslednja izmena: 28 Februar 2011, 10:41:40 vuisa » Sačuvana

radza
Patka

Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 27 Februar 2011, 12:02:34 »

Meni si vec pomogao sa ovim starim sistemom a nesumljam u kvalitet tvojih proizvoda. Sve sto sam uspeo da vidim izgleda kvalitetno i funkcionalno. kad budem menjao sistem ili kupovao bilo sta iz tvoje palete proizvoda sigurno necu lutati kod drugih proizvodjaca!!!!
Sačuvana
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!