radza
KAD usavrsis taj novi sistem za fresh breeze sto si slikao promenicu stari

[/quote]
Brate Radzo , sto se tice sistema , od ovih pogotovu Freesh Breeze mislim da je moj Paramotor sistem veza ROTOR 2 bolji vec zadnji koji mi je otisao pre nove godine a ovaj sad koji cu vam izbaciti uskoro ce biti daleko od njih ...oni su se zadrzali na svojim izumima jos od pre 5 godina i to za svoje potrebe i konstrukciju...cak sam bio i u sivaonici u Sloveniju gde iim se rade sistemi tako da sam vido iz prvog reda sta , kako i znam ceo koncept...
Moj sistem moze otici u bilo koji deo sveta i kaciti se na donjoj ,srednjoj i visokoj tacki kacenja a uz to moze se voziti solo glajder u tom sistemu sa jos dosta estecki modernih i korisnih detalja dzepova ,nekih bocnih zatezaca koji bi koristili cross country paramoto pilotima kojih je sve vise , na kraju sigurnosni stepovi koje sam uveo na svim moji napravama uzete iz alpinisticke opreme ,razlog veca sisgurnost na dinamicki udar ...mozda zvuci malo prepotentno da nesto moje je bolje nego tamo neko Evropsko zvucno ime ali paramotoring firme ne bacaju na eksterijer paznju nego rade uprosceno do te mere da cak i fale stavri na njemu , ali zato keidz i motor ima isuvise stvari koje su vise esteckog nego korisnog karaktera , o tome spremam poseban izvestaj vezan za ovaj sajam.
Ja sam malo pustio na volju radimpo nekom svom ubedjenju i pratim svetske forume gde se pominje kao nedostatak to sto ja ubacam ,nema tu neke revolucije ali ima sve na dohvat ruke pa cemo videti sta ce ljudi reci u buducnosti ...
govorim o sistemu veza a ne keidzu i masineriji iza...
pozz vuisa